18 januari, 2009

Som en bal på slottet ..

..då var helgen avklarad med kadettball.
Det var lika fantastiskt som jag trodde. Men, det höll på att skita sig fullständigt.
Jag har sen ett par dagar tillbaka börjat känna smärta kring bäcken och var riktigt känslig på huden vid beröring. Det hela blev värre och resan till Göteborg i fredags var bara en ren plåga. Jag beslöt mig för att uppsöka läkare.
Dagen innan balen, det kunde inte bli bättre och nervös lämnar jag prover till doktorn som senare kom in för att ge mig beskedet "- du är infekterad i hela underlivet upp till bäcken, inget allvarligt utan en bakterie har kommit in och du har sökt hjälp sent. Har du inte ont?"
"-Jo därför sökte jag hjälp."
"-Det blir en stark kur antibiotika!

Jaha, vad gör jag nu? Sträng vila eftersom jag har ont och någon lust för något hade jag inte efter besöket alls. Det blir ingen bal tänkte jag.
Morgonen där på vad det feber och annat, det kommer aldrig funka men envis som jag är så bestämde jag mig för att inte svika Michael och allra minst mig själv efter allt planerande. Jag tog mig an det.
Snabbt till Karina som fixade en väldigt cool frisyr som jag själv valt. En enkel hästsvans som jag satte ganska högt upp med håret omkring snodden för kollare look samt sönder sprayat hår - ja ni får se det på bild sen.
Klänningen hämtade Mattias åt mig och senare iväg för att dra mot Halmstad. Där befann jag mig runt 17, på med kläderna fixade sista toutchen och for till balen på Tylösand hotell.
Ojoj vilken lyx !
Alla såg ut som bakelser gämfört mig. Jag var väldigt mycket lagd åt "bond" hållet. Men jag fick väldigt mycket creed för min look så jag var nöjd.
Efter en riktigt trevlig tre middagrs med underhållande tal samt en avslutande vals kände jag att kroppen sa ifrån på allvar.
Mattias som sagt att han ville hämtade mig var på plats kl 22 och jag kunde åka hem för att sova vilket jag bokstavligen gjorde rätt djupt senare.

Nu sitter jag här och ångrar mig inte ett dugg att jag gick - tvärtom. Jag var i lyx och det trivs jag med.

Ja och sambo blev man idag också - Linn har funnit sig till rätta i Bobs rum samt tvn just nu. Ritkigt söt tjej och det kommer bli 8 trevliga veckor med henne här.

Med ett paket antibitika framför mig och en nyrastad hund samt rent skuret golv lägger jag mig snart för att läsa och förbereda mig för en vecka med jobb och massor med mys med min son.