11 maj, 2010

back on track to normal life !

.. som sagt nu är vi hemma igen och de är super skönt. De var verkligen super skönt att komma iväg och vi hade det jätte bra men semester på de "rätta" viset för oss vuxna blev det inte med 4 barn med sig, men vi ler åt de och hoppas dem hade de super!
Vi hade en skitdag med regn sen var de sol som bjöds. Hade runt 22-25 grader hela tiden, solade, badade, åt gott och mös på som bara den. Jag är så tacksam för den här resan. De jag tyckte var grymmast var drakgrottorna - man fick dock ej ta foto där inne vilket var riktigt synd men ack vilken syn.
Poolen var inte fel den heller och stranden var näst intill overklig. Underbart.


Semstern ska firas med ett litet glas champange!

Ett steakhouse, så gott.








Ringen jag i födelsedags present och en ny kamera, tack fina.



ego ... ego ... ego ...



Hon gillade inte detta men visst var det kul med vatten.
















Vi var på en tur där vi fick se hur äkta pälor tillverkades, så grymt. Svindyrt och jättefina saker, med hem fick en pärla till Sabo armbandet följa.



Balkong utsikten









Bob dansar..










Bob ville inte hem ..


Men hem kom vi, efter att lämnat Edvin till sin mamma så drog vi raka vägen hem till Karlskrona, blev film och vila resten av den dagen.
Och igår började allvaret, jobbet som Linda och Masse sköt så bra. Massa och då menar jag massa kläder ha kommit in och det är fina saker, en del saker är redan slutsålda efter bara ett par dagar i butiken. Något som verkar gå hem riktigt hos mina kunder är SKANK och Sisters Point, det sistnämna är billigt och svin snyggt!
Idag var det jobb som vanligt och dagen gick super, jag är så stolt över min butik - så glad att äga en klädbutik som går bra också. Bob är hos oss ännu och ska till sin pappa i morgon. Jag får ont i magen av tanken, jag är så van vid att ha honom nu och vill ha honom alltid. Saknar han så fort han åkt, de blir så tyst? Men de är de värsta med att vara sepererad från hans pappa att man inte är med han varje vardag som man önskar men då hade ju inte Milla funnit och hon är väldigt duktig på att fylla ut tiden... jag är inte direkt rastlös !
Idag när jag kom hem var det hemmagjorda amerikanska pannkakor med sirap och andra goda tillbehör, jag är väldigt försiktig med att äta sådan här men självklart stoppar jag in godsaker jag också. Det är så jäkla gott .. mumma! Tack Mattias. Ett renstädat hem och nytvättad tvätt låg färdigt också, kan man ha de bättre?
Jag är så tacksam för allt.
Nu blir de lägga Bob, snart Desperate, gott.
Sovgott syns i morgon.

hemma ..

... igen! Skönt!
Det var ju inte de första jag hann göra, sätta mig och blogga men när jag får tiden kommer mängder bilder upp och blogg så klart.

Massa att göra på jobb, vi kanske om jag hinner ses ikväll?
De är ju Desperate Housewives ikväll.

Love