04 juli, 2010

Dragsö!

De blev dragsö hela dagen, strax innan två då solen inte längre är som värst så lillskatt kan följa oss ut - riktigt fint, vi mötte upp Linda och Daniel med sina barn där och Bob var också där så han hängde lite med oss, han kommer äntligen imorgon !!

Har fått massa färg, skönt !
Nu så är de rens och packning som pågår, inte så jobbigt som förväntat - ganska enkelt eftersom jag alltid rensar överallt, något jag är lite smått orolig över är vårat förråd, usch - där finns saker. Vi vart och kollade lägenheten idag igen, visst får man magont av att lämna denna lägenheten som vi bor i nu, den är ju så fin. Att flytta tillfälligt är inte heller den roligaste känslan, men vi behöver de och jag tror de kommer bli riktigt bra iväntan på huset .. vi behöver ytan och den här kommande lägenheten vindsvåningen är riktigt fin så .. de känns riktigt kul också, balkong med - tack, kan ju alltid lådsas att jag är i en trädgård där? Hahah fantisera mig bort.
Så jag har redan inrett lägenheten i huvudet flera ggr om. Innegården kan man inte heller gnälla på, massa mysig yta och möjligheter.

Nej, fortsätta här kanske ... har en ganska trött Milla, sen film ikväll!