04 november, 2009

Läget under kontroll - självklart !

Neeee, allt var super med våran lillskatt och läkaren förklarade läget så att mina barnmorskor är extra vaksamma i och med sen läget innan, dem får inte göra ett enda misstag och därav deras noggranhet! Jag känner mig super trygg!
Det var axlarna hon kände min BM så hon hade rätt i sin tveksamhet.

Lillskatt ligger så pass fixerat att hon inte kommer längre ner nu än när hon ska ut såklart!
Det känns rätt pirrigt att veta att hon kommer när som, men hon kan nog fasen bli för bekväm av sig också och stanna över tiden !

Efter turen med lillskatt på östra blev de till att dra in mot stan med Ludvig, där vi hittade pappa Mattias födelsedagspresenter, han fyller den 18:e och med tanke på att lillskatt kan om hon vill komma när som känns de jättefint att ha de klart nu.
Vi köpte även en blomma för i morgon då vi firar fars dag, barnen åker till sin mamma på fredag efter skolan så mysdagar med dem kör vi varje torsdag kväll. Edvin för övrigt ligger i feber nu, stackarn!

Nathalie med fam kom och hälsade på med deras lilla Melony 3 månader, TOKsöt !! ;) Riktigt kul att få se en sådan bebis men ack så liiiten och tänk att man ska ha än mindre sen i sin famn. Konstigt de känns ! ;)

Bilder i morgon, vi syns då !

Godnatt