16 februari, 2009

Ett tillägg!

Rudina samt jag med Mattias åker runt Göteborg för att komma ut från innestan då vi kör förbi Nya Ullevi.
Rudina tittar intressant på Ullevi arena och frågar:

- Vad är det där stora för något?
- Ullevi / Mattias och jag i kör!
- Aaaah, grrrrrymt !

Hahaha, det lät såå jävla roligt !
Jag har mobbat henne för detta en del så jag var tvungen att lägga till detta också.


Sen undrar jag lite hur Angelicas alla hjärtans dag blev !? :)

Ny frisyr !

Hemma från min verkligen bästa helg på länge i Göteborg.

Jag och Rudina tog upp oss upp efter mitt jobb i torsdags, väl i Göteborg den dagen hände inte mycket men välkomnadet var bland det finaste. Dem hade tänt upp ljus och fixat Tacos. Jag blev så glad över hur duktiga dem varit - min pojkar!


Men fredagen skulle visas sig till annat. Jag och Rudina segade oss riktigt och gick runt med ungarna där hemma och bara mös omkring. Sen for vi till Kungsmässan för att hitta både det ena och andra i shopping väg. Mina jenas från BikBook kan ju ifrågasättas om dem typ inte är dem snyggaste!?




Var riktigt nöjd över mitt kap!
Det blev lite till på det och sen hem för att ta en film eller två.

Mirrors - Thriller ! Den var helt okej! Värd att se!
Teeth - Rysare! HELT SJUKT störd film. En kvinna som biter av mäns snoppar med vaginan. Haha, "dental vagina" !
Son of Rambow - Komedi! Om en liten söt pojke som vill bli filmstjärna. Bra handling!
Babylon ID - Action! Med inte mindre än hetingen Vin Diesel - fan vilken het film, den var riktigt bra den också. Han ska föra en ung flicka till La och på vägen dit är det mer en ett hinder som kommer dem vägen.


Sen skulle ju klackara slå högt på lördagen men fest.


Vi gick upp ganska tidigt - jag och Rudina för att dra oss in till stan, jag skulle till frisören.
Jag hade också i all förvåning fått ny frisör, min fd hade slutat på UNIC och min nya blev Maria, men jag fälde ingen tår för det. Maria är störstskön!
Det blev väldigt kortklippt denna gången, haha väl där så valde vi att klippa mig - page!
Vad fan hände där?
Haha, jag svalde hon klippe jag log hon skratta - jag var kortklippt men fyfaaaan så snyggt ! Bild kommer komma upp. För bilder tog vi så vi blev blinda av blixeten.


Vi shoppade än mer väl inne i stan och sen for vi hem, nervös för frisyren och vad Mattias skulle säga och för festens planering.


Det visade sig dock att jag absolut inte skulle ha något att oroa mig för. Mat uppdukat, ljus och machaller och bra musik stod i hög nivå.
Han blev dessutom tokglad över min frisyr!
Riktigt trevligt samt att jag hade paket och röda tulpaner stående till mig. I paketet innehöll det inte mindre än ännu ett smycke från kricke design, ett armband! GALET vad snyggt!!





Jag blev så glad. Han fick självklart presenter han med, en t-shit med tryck på samt en liten sexgiare detalj ;) och lite kärleks chekar. Han blev riktigt nöjd med det.


Festen började sätta igång och den blev verkligen jätte bra. Vi beslutade oss för att dra till stan och det med limouisen och där drack vi upp det innehållet den hade. Fan så roligt vi hade. Vi drog till peacock med VIP bord. Vad Mattias fixat och kul som fan hade vi. -Tack!


Dagen efter, seg som bara den beslöt vi oss för att testa American brunch på Hotell Heden - det kan vara bland det värsta jag varit på. Den som fått så bra rykte!? Jag är riktigt besviken på den och kommer absolut inte göra om det. Det var aldrig värt 150:- person. Fan så dåligt!


Ja, vilken underbar helg. Jag är riktigt nöjd och Rudina med! Allt kan vi tacka Mattias för.


Väl hemma nu så är det bara en massa möten hela veckan, avgörande också om jag ska gå min nagelterapeut utbildning eller ej.


Rudina har alla bilder på sin kamera, vi återkommer!



Love !



Tror ni jag saknar min son då ?! I morgon ska jag hämta honom! Min underbara lilla pojke!!