03 augusti, 2010

ILVA


Tror ni jag är galen i deras grejer! Me love ILVA!
Jag älskar många inrednings butiker men ILVA tycker jag är rolig, jag sitter och letar stora saccosäckar (stavas?) sittsäckar. Fatboys är riktigt snygga men dyra, är de värt priset? Tänkte ha 2 stycken i Bobs rum, när dem sitter där och spelar mm.

Idag fick jag ett ryck som aldrig förr, jag tog tag i det mesta och nu ser Bobs rum riktigt mysigt och fint ut, lite detaljer men de tar sin tid. Jag är sjukt stolt över min själv hur jag tog tag i de och de bara flöt på.

Tagit tag i andra saker också, som min mejl och jobbat en del med modemässan i stockholm, fick också ett sjukt roligt samtal idag, mer om de kommer sen men de kommer bli grymt! ;)
Vissa dagar är bättre än andra.
Imorgon ska jag ta tag i ytterligare saker och de är fler kartonger som ska bort. Bob ska leka en stund med sin farmor, vad dem nu ska hitta på men hon känns lite roligare men jag tänkte ha en överraskning till Bob när han kommer hem, kommer ni ihåg spelet TWISTER? Jag tror minsann vi ska ta en spelrunda imorgon kväll.
Han gillar att spela spel samt pyssla så en runda till leksakshuset får de bli ska iallafall ut och handla på ICA Maxi för ovanlighetens skull, icke!!

Yeeeey!

Ordning&Reda

... Idag regnar de, och samvete att hålla dem flesta inne för att greja i lägenheten tär inte på mig alls.
Dock är de faktiskt finare väder nu men inte så man behöver gå ut, då tar jag gärna en kvällspromenad med alla ikväll istället.

Idag ska de grejas lite till, de tog ett tag att komma iordning denna gången, inte konstigt men de är jobbigt samtidigt att leva i det.
Men tänkte mycket till skulle bli färdigt idag.

Bilder kommer snart .. har inte orkar just nu.
Och till er som skickar all pepp, tack! Jag orkar inte ta och berätta vad de är som hänt/händer.

Kram