22 augusti, 2010

Imorgon är det en stor dag!

Koka nappar gör jag regelbundet. Idag köpte jag nya för som ni vet försvinner nappar bara som de är, efter att sett 5 ena dagen och inga andra. Jag kokar dem alltid eftersom dem är förpackade, de slutade med att det brann.
Duktig jag är!
Glömde av dem helt på spisen, jag gick in i duschen och till slut springer Mattias in och säger att de brinner, in med barnen i Ludvigs rum längst bort mot yttedörren en väldigt tjock och halsrivande rök är i köket....
Omedelbart öppnar jag alla fönster och gör tvärdrag, röken försvinner väldigt fort och lukten också. Haha, vilket drama hörrni ! ;)
Tur att det inte gick mer illa.
Igår vart Mattias på Daniels svensexa och jag hemma med barnen, supermys - klagade inte på tysnaden när barnen sov. Tog mig en dusch, städade lite och sen kom Maria och Rudina upp efter de Mattias av olika skäl dricker inte han just nu.
Jag följde med tjejerna ut en liten stund, blev inte alls länge har ju Harrys/Sliver precis utanför och tog mig en vända men det var inte mycket att ha.
Idag vart de fart och fläkt, Bob ville ha hit Melvin för att leka. Hela dagen har dem hållt på, imorgon börjar storbusen 6års verksamhet, ska bli riktigt kul att följa han första dagen och jag har förberett det mesta. Tog mig en vända till Åhléns och köpte roliga saker till skolstarten.
Iiih i morgon är de en stor dag!
Köpte han även en jordglob med lampa i, han frågar mycket vad lände ligger mm. Nu kan jag visa honom där.
Angelica och Alex - all lycka till er, grattis!