13 oktober, 2009

En nyduschad nattad rörd Bob!!

Lunchen med Rudina och Louise vad välbehövd, supermys att få umgås med dem. Tiden är knapp men vi får in våra dejter och jag bara älskar det!
Vi satt på 1344 (ovanligt) och njöt av "dagens" sen gick vi runt lite, jag hittade Bob en del kläder på H&M.
En tröja med StarWars tryck (han är såld på StarWars) men den är inslagen, samt ett par mockasiner som han ska ha på gympan dem också med StarWars tryck, långkalsonger, vantar 3 par och 2 stycken polotröjor - varmare kläder helt enkelt!
Själv hittade jag ljus i höstens färger, orange och svart. Tiden gick så fort som jag ville, så det vart snart dags att hämta hem lilltoken, underbart. Vi handlade lite innan sen gick vi hem och låste ute kylan.

Bob fick sig en dusch han ABSOLUT inte ville ha sen kröp vi ner i soffan med kvällsmat. Bob börjar smått leka med magen och mysa me den och vi pratade en del om syskonet osv. Han är så underbar emot magen. Jag berättar hur nyfiken hon där inne är på honom och hur bra han kommer bli som storebror, hur stolt hon kommer vara över honom.
Bob sitter tyst och så ser jag hur han tåras i ögonen.
- Hur är de älskling?
- Jag blev lite ledsen för jag blev så glad att du sa så. Det ska bli roligt med henne.

Hur söt är inte han då? Min son blev rörd!! Söta söta söta söta barn!
Vi förflyttade oss efter barnpogramen till sängen för att läsa en bok och nu sover min prins som en prins ska! Tack för idag mitt underbara barn.

Min andra hälft, Mattias är på IKEA åt mig eller var, han köper hissgardiner samt byrå till sovrummet här, jag kan ju inte direkt ta mig dit och de ville vi ha gjort till helgen så de kommer hit - Tack Mattias, helt otroligt snällt, underbara.
Skönt att jag kan ha dig där och sitta i telefon och bara prata dig till vad du ska handla, slipper jag fara runt där för DE KAN JAG TALA om att det GÅR INTE för mina fogar går brevid mig just nu.
Nu ska bara hyresvärden in hit och renovera om sovrummet, det ska målas och donas med el så de ska ju vara gjort på någon dag och jag hoppas SÅ att det blir nu i veckorna så vi kan inreda klart där.

Nästa ---> DESPERATE HOUSEWIVES!!

Seeya!

En mammas värsta fiende - skuldkänslor!!

Det VÄRKER i mammahjärtat!! Har värsta värsta ångesten .. är så ledsen, min och Bobs morgon började inte alls bra, jo den började men sen fick han ett vulkanutbrott och jag ett sådant på honom och det blev inte alls bra =/! Han grät och jag också, jag har inget tålamod och de händer så mycket för Bob nu så han har svårt att hantera allt men de slutade med massor med kramar och mys i soffan till Pippi innan dagis och jag lämnade en go och glad kille på dagis men nu när jag sitter här har jag ångest iallafall och känner mig dum.
Mattias ringde mig och vi pratade om de och tyvärr händer detta ibland och man har ångest som fan efteråt men de kan också vara nödvändigt, Bob gjorde fel i att göra som han gjorde och jag gjorde fel i att reagera så hårt - tack gode gud så händer detta riktigt sällan.

Jag låg redan igår kväll och tänkte på en hel massa saker, ångest bara dröp över mig. Man har sådana dagar också, så det var inget roligt alls nu när man sitter och tänker tillbaka. Gud vad det är mycket jag vill ändra på och få ogjort men de går inte - de är bara "upp till bevis" och göra de bästa av det nu!

Tack gode gud för att det är lunch med Rudina idag och kvällen med Desperate housewives med Tesse.

Jag ska ju hämta Bob sen, då ska jag duscha honom för att sen bara mysa ner mig med honom totalt och prata ännu mer om de som hände och varför de hände, han började prata om väldigt mycket saker igår, så jag får ta de med honom idag.

Jääävla graviditetshormoner !!