04 september, 2009

härlig eftermiddag ..

Jahaaa, han fick som han ville min lille tokBob, till farfar och farmor blev det men bara tills i morgon eftermiddag för då ska vi allihopa lördagsmysa och kolla film har jag planerat.
Jag fick jättetråkigt, verkligen svin tråkigt när han drog och städa än mer pallade jag bara inte så jag ringde Rudina som genast träffade upp mig för en tugga på 1344, uppskattat.
Efter det drog vi upp till LouiseNivå och hade det riktigt trevligt där, jag fick mig ett par rejäla skratt!

Nu är jag hemma igen och ska ta tag i det sista för att sen ta en lång dusch. Sen kommer Mattias med barnen och då är klockan så pass mycket att det nog mest blir tv häng och mys.
I morgon har jag lite idéer men säkert ingen annan uppskattar, haha! Hur kul är det att hänga på Mio möbler? =)


Ska försöka slänga upp bilderna redan ikväll, som ni tjatar !! ;) Haha!

En blåsig dag ..

Bob och jag vaknade ganska tidigt, fööör tidigt. Kl 07 spurtade han upp, idag skulle han ju hem till Sixten och leka, det betyder att Bob också är ledig från dagis idag. Sixten och hans mamma kom runt 09.00 tiden för att genast åka hem och leka, dem var så uppspelat barnen, jätte roligt.
Jag har inte tillgång till bil eller ngn som kunde köra så Bobs farfar ställde snällt upp på sin lunch för att hämta upp Bob hos Sixten.
Bob hade haft en super förmiddag. Jag låg och sov under hela förmiddagen nästan, jag är så trött.
När Bob sen kom hem så spelade vi memory, (jag vinner aldrig, helt ärligt han är helt galen) så efter tre förluster drog jag mig för att spela mer och började små städa, vi tog en runda på tv-spelet med.

Nu sitter jag hemma och de blåser ute som aldrig för, helt galet och jag känner inte för att gå ut i blåsetn utan sitter inne med Bob trots att en fejkad sol lockar mig så väljer vi att stanna inne just nu, Bob försöker övertala mig att han ska få leka med farfar idag och de kanske får bli så att han vinner övertalningen också.

Annars väntar jag in Mattias med grabbarna för en lugn helg i Karlskrona, ska fira Linda på söndag också, riktigt kul.

Bilder kommer slängas upp ikväll eller i morgon.

Grattis Ida !


Ida min fina, GRATTIS på din dag idag! Hoppas den blir underbar den också, jag hade visst 2 fina vänner som fyllde år och mitt minne är som hej kom och hjälp mig ;) Får komma över med tårta snarast. Så glad att ha dig vid min sida, du finns alltid där.

Grattis Linda!


Min fina vän Linda fyller år idag ! Hipp hipp hurra ! Jag är så glad över att ha henne som min vän och riktigt glad för hela hennes familj. Ha nu en underbar dag tjejen.