05 november, 2009

v.38

v.38
Bilden är jättedålig, tog den ikväll! Hon har det bra där inne hon än så länge ger hon mig inga tecken på att vilja komma ut! Kunde ju kanske hoppas att hon skulle titta ut ungefär nu? Men sådan tur har man ju inte, kan inte låta bli att vara så nedrans nyfiken på henne !
Hon rör sig inte lika mycket med buffarna och sparkarna kan riktigt klå mig innefrån så nu är man mera nervös över att få en spark eller två.
Jag mår jätte bra, visst trött men annars är allt OK!
Nu börjar nedräkningen på riktigt, 18 dagar kvar ! Lillskatt, kooooooooom!
Våran lillaskatt, det är så spännande nu.
Ska pressa med hallonbladste! ;)

Melony på besök !


Vi hade Melony på besök med hennes familj, det blev verkligen en superfika med alla möjliga bullbakelser ! ;)
Det var super trevligt att ha dem här igår kväll - tackar vi ytterst för !

Idag har vi som sagt STOR städat hela jävla villan rent ut sagt, herregud! Jag kommer aldrig får ut min bebis som jag håller på! Jag städade totalt samt tvättade upp det sista. Jag tände upp ljus i hela huset och även utanför så när Mattias kom hem var alla fin klädda och det luktade rent och till något bättre kan man ju inte komma hem till ? =)
Han fick nya skivan med MUSE och blev tokglad för det samt blommor!
Nu ska vi äta taco som killarna valt, självklart och sen se "En natt på museét 2" som avslutning på veckan med barnen som far till sin mamma i morgon efter skolan. Jag och Mattias avslutar kvällen med skräcken Paranormal Acitivty - gaaaaaaah ! Vågar jag se den!?

Hallonbladsté nästa ! ;)