30 december, 2009

2009


Ett år som för mig gått väldigt fort men kan också vara ett av dem bästa åren jag fått vara med om faktiskt, för det här året lyckades jag som människa förändras väldigt mycket och det för mig till det bättre, det var mycket det här året som gick med mig och inte emot mig.

Jag gjorde många tragiska och igenomtänka avslut med mycket i mitt liv och påbörjade också väldigt mycket nytt som skulle föra mig till lycka.

Det är väldigt mycket underbart som hänt mig, som kommer föra mig i framtiden men också har det varit motgångar men till skillnad från innan så har jag nu kunna hanterat jobbiga saker i mitt liv på ett helt annat sätt och det har gjort mig väldigt stark.

Så för mig har detta året som sagt varit ett "bra" år men mycket framgångar.

Det är såklart så mycket mer som hänt, jag och Mattias fick våran jätte vackra dotter Melanie, "Milla" och Mattias tog också beslutet att bosätta sig med sin äldre son Ludvig i Karlskrona så dem välkommnar vi med stort leende.

Bob har utvecklats super mycket, de har varit så otroligt spännande att få vara brevid och se på med varmt hjärta hur han allt mer blir till en person som får vilja, styrka, kärlek och framför allt medkänsla för människor för där har Bob vuxit rejält, han är så otroligt omtänksam och varm.

Jag skulle kunna skriva mycket mer .. men detta är lite av det jag delar med mig av nu.
Det nya året kommer också bli ett väldigt fint år, det vet jag för jag har lyckats med så mycket och kan inget annat än vinna känns de som.
Jag/vi har väldigt mycket på gång och går allt som det ska så kommer det hända väldigt stora saker för mig/oss.

Jag ska också få följa min son till skolan snart, nästa höst börjar Bob skolan och det riktit pirrar i magen, ska bli så häftigt!
Med Melanie kommer det ske väldigt mycket, hon kommer ju lära sig sitta, stå för att sen lära sig gå - få tänder och börja små prata - häftigt!!


2010 är ett år jag tror på mer än något annat år !
Jag avslutar bloggen 2009 med ett varmt leende och önskar er ALLA GOTT NYTT ÅR!

Lite som lovat ..

Bob är "pimpad" av Edvin, som vi skrattade ! ;)



Linda med Melanie, där trivdes minsann lilltjejen...

... här också, hos Johanna!

Den nya soffan, som tar hela vardagsrummet - lite nya kuddar samt matta och bord ska de nog bli jäkligt fint.

Lite bilder på årets avslut ..