29 augusti, 2009

Kräftskiva samt shopping !


En väldigt fin Bob redo för Kungsmässan!



Nätterna är som dem brukar, sömnlösa - lillskatt rör sig på tok för mycket.
Vid tidig morgon hör jag hur Bob går upp från sin säng och går på toaletten, kudden dumpar han ner på golvet. Han spolar tar upp kudden och börja knö sig ner under mitt täcke, hör hur han suckar lätt.
Jag vänder mig om så jag har hans ansikte precis mitt emot mitt och när jag öppnar mina ögon ser jag ett par blåa diamant ögon. Det gjorde hela min dag!
Efter det var det bara att ta sig upp efter en timmes mys i sängen, underbar morgon med mina fina pojkar som fanns kvar i huset, resten av gänget har åkt till sin mamma.

Vi drog efter lite städ och sysslor till Kungsmässan för att kolla om mina REPLAY stövlar fanns kvar där, jag var riktigt sugen på dem efter att jag sett dem sist jag var där. Mattias tyckte jag skulle ha dem till hösten, Mattias hittade också REPLAY skor till sig själv samt fick lillskatt ett par små rosa converse! Vi gick även till Raglady där Mattias och jag ser återigen dem as coola armbanden dem har där, nu hade dem fått in ett annat och det gjorde ju så ont i ögonen av alla stenar att jag knappt kunde titta, sekunden senare stog jag med det i kassan. Jag fick det av Mattias och jag blev så glad - tack älskade, hade du inte behövt men han kände väl att jag klarat veckan med alla injektioner och annat utan honom så fint så det var jag värd!





Senare vart det en cd som Mattias väntat på och massa lördagsgodis och annat till Bob!
Nu ska vi styra innan gästerna kommer och Bob - han ska minsann vara en i dimman ikväll, haha.


Jackan jag fick av Mattias från Nelly.com, kom häromdagen. Du är så underbar med alla dina överraskningar och saker du har för dig.



Ha en fin helg !