21 mars, 2010

Inventering ..

.. fyfan så tråkigt det är, räknat ALLA plagg i butiken, måttligt roande NOT !!
Men de tog ju bara 6h så de var väl inget, bläh. Tog hela min fina söndag som skulle gå till solning, träna och bara familjemys men ICKE.
Vi hann inte inventera innan öppning då de var full kaos och fel på kassa systemet så tiden gick till att rätta till dem felen, galet drygt. Men nu är de gjort, skönt.

Igår hade vi en riktigt fin middag med Linda och familj, mys så de stog härliga till. Bilden nedan visar min fina dukning, jag älskar ju sådan saker - att göra det fint inför en middag. Det blev: Havskatt med vitvinsås och potatispureé samt vit chockladmos med skogsbärs spegel och SOM JAG vräkte i mig! Haha, galet gott - Tack kock Mattias!







Ni ser även dem nya kökstolarna från Mio, så enkelt och fint det blev.

Nu är det bestämt att vi ska vara med i modemässan också, det är grupp street-dansare som ska göra ett nummer med mina kläder på sig, riktigt snyggt och coolt!

För övrigt går ner som ett as i vikt igen - INTE OK längre men jag rör mig väldigt mycket och i butiken står man inte still heller och hemma är det alltid en massa att göra, stitter jag så är de när jag bloggar, typ?! Men så länge jag mår bra kommer jag inte göra något åt de jag har väl aldrig riktigt heller varit supersmal eller så, alltid haft lite men nu så börjar jag förloara lårfettet jag alltid haft som över och även så överarmar och muskler bygger jag ju inte heller längre så de är klart jag går ner i vikt, tränade ju som en idiot innan Melanie blev till.


Gudars hon är 4 månader snart, smakportioner har hon redan fått känna av mestadels lite mangopuré och om hon älskar det! Hon är helt med på annat sätt, kollar efter oss och pratar med oss hela tiden. Hon vrider sig och greppar saker, hoppar i knät och dreglar som en kvarn .. och framstegen bara forsätter.



Melanie bus !

Imorgon jobb och allt vad det innebär, veckan som kommer är det en stockholms tripp planerat på tors-fre, ska göra ett ev inköp. Ska då passa på att träffa mina vänner.

Ha en fin söndag!