17 juli, 2009

äääntligen över ..

.. färdiiiiigt! Jajamensan, nu är all rensning i hela huset + garaget över! Fan vad jag är stolt över oss allihopa, vi har slitit som djur i 3 dagar för att hålla planeringen att bara lägga "tid" på huset en vecka och vi lyckades.
Idag var det då garage och 2 gaderober samt tvättstuga som rensades. Karina (Mattias syster) med familj kom för att hjälpa oss med garage och det blev så fint. Hennes dotter Lina ville göra sina naglar så dem satte vi oss och fick gjorda också sen väntade de grillat med goda tillbehör!

Melina (grannflickan) Edvin och Bob har picnic med varma mackor och saft ute på terrasen. Bob tyckte detta var så mysigt!

När man rensar hittar man väldigt mycket kul. Vi hittade en väldigt massa roligt och då kan det sluta att man ser ut så här...

.... eller så här! Haha, vi skrattade gott åt det!

Efter varje lång dag så slutade de i poolen, Bob och jag övningsimmar förfullt. Om jag inte är i alls med i poolen ser Bobs outfit ut så här (se bild) ja jag kan överdriva men man vet ju aldrig vad som kan hända. Men kan säga att simningen går framåt!

Bada .. bada .. baadaaa ..



Naglarna jag gjorde på Lina! Neutrala och fräscha!
Ne, i morgon har vi inga planer alls utan bara inte göra något alls haha så de blir slappt eller kaaaaaanske kaaaanske shoppa lite?
Ha en bra kväll!