15 november, 2009

To do list !

Imorgon
Kvartsamtal Edvin
Kvartsamtal Ludvig
Mödravårdcentral Kungsbacka, tillväxt samt kontroll på livmodertapp
Föda barn!? ;)

Bilder från överraskningsfesten!
















Det var toppen, tack alla som förgyllde !!

SUPRISE !!


Nu kan jag tala om vad de är jag sysslat med under en månads tid, som jag planerat, ringt runt, få allt att funka och inte ett enda litet misstag fick göras, allt skulle vara perfekt !


MATTIAS överraskningsfest !

Jag lyckades fan i mig totalt.. alla var så impade över det jag gjort för honom och jag själv är riktigt nöjd över detta.

Alla hans nära och kära var här, det skulle visa sig att vara runt 35 personer men vi fick återbud på en del. Mattias är supernöjd. Toppengod mat och en riktigt fin tårta sen en hel del fina presenter!
Av oss fick han Iittala vin glas 6 stycken sen 4 Filipa K muggar!


För att få bort Mattias härifrån huset under tiden alla kom hit och förberedelserna gjorde trodde han att en heldag med barnen var dagens enda planering, dem drog för att bowla och kolla på "G-force" på bio, Bob var toknöjd över detta.

Sen kom dem hem och alla stod på verandan för att han skulle få se alla där sjungandes, HAN BLEV SÅ CHOCKAD och rörd.
Riktigt fint!
En bebis är de inte på tal om, jag trodde starkt att efter mina spänningar i kroppen skulle släppa så skulle värkarna sätta igång - icke ! Så vi får se, jag har 8 dagar kvar!
Nu ska Bob åka med Josefine, Wille och Rudina hem till Karlskrona och möta upp sin farfar där fick ett gråtsläpp innan, hatar att lämna honom!!!
Tack Bob för denna veckan och nästa gång vi ses har du ett syskon!!
Tack Rudina, Ralle, Josefine, Wille, Tobbe och Karina för all eran hjälp, hade aldrig gått utan er.
Mer blogg ikväll.
Seeeya!