20 april, 2009

Ajaj!

Oh vilken fin avslutning vi hade på våran helg.
Det började med en härlig stor helgfrukost som vi alltid har på helgerna, dem är succé!





Mina frukostar innehåller mängder frukt som jag är tokig i!


Sen fick jag dampet att jag skulle storstäda HELA lägenheten så Mattias tog barnen ut för att besöka glassiären och dem blev allt snopna när dem insåg HUR stora dem var efter mitt tjat om HUR stora dem faktiskt var dem där glassarna. Jag skurade och putsade samt dammade på samma gång tror jag, ett jävla hallå på mig. Musiken dunkade säkert ur en och annan spindel ur listerna.


Efter mitt storstäd tog Mattias tag i mina fönster - han var inte så nöjd över mitt resultat sist och självklart blev det fönster som aldrig förr, tänker på alla fåglar som kommer flyga rakt in i, så bra blev dem. Tusen tack, jättefint Mattias!! Men jag var nöjd över mina iallafall, trots alla streck och annat - haha!






Mattias barn stack till skatehallen för att återigen göra entré där. Dem älskar stället och skulle säkert kunna spendera år inne i hallen bara vi kom med mat, haha. Kul att dem hittat en sysselsättning dem brinner för. Bob blev riktigt besviken att inte han som är så "stor" får följa med pojkarna dit själv så vi tog med honom med sin nya spade för att gräva lite på stranden. Vi tog med filt och hink för att mysa ett tag med Bob och genast hade jag en glad skitunge igen.


Plötsligt tog den härliga känslan över av ilande mage - snart dags att lämna Bob för den här gången. Det känns som vanligt - förjävligt. MEN, en annan fyller ju år snart, 1 maj! Så den 2 maj tänkte jag göra det till barnens dag och ta med dem till kolmården. Bob älskar verkligen kålmården och jag tänkte att det kan bli en rikigt fin utflykt dagen i ära!


Så Bob var inte lika ledsen utan mera längtade till nästa gång. Det går så fort ! Men med tungt hjärta lämnade jag honom i trappen hos sin pappa och Bob hade lite svårt för att låta mig gå.



Huuua!



En trött utslagen hjälte efter en skön dusch. Parken i lördags gjorde sitt! Jag köpte den här fotbolls capen till honom nygligen - perfekt till stranden om inte nu efter duschen!

Idag så var det dags för skolan igen, återigen gjorde jag ett nytt sett med naglar. Blev ganska nöjd, jag gjorde dem på mall och det blev ganska okej. Jag gillar inte att jobba med mallar då det blir en helt annan grund på naglen och den kan bli så svårhanterlig eftersom det är rörligt material tills det hädat så reslutatet kan gärna sluta i stort fiasko som det kan bli sjukt snygg, jag blev ganska nöjd.

När vi kom hem så kommer en ledsen Ludvig fram och visar mig sin arm jag ser direkt att det är en skada i benet så jag bad Mattias ringa akuten som då tyckte att vi skulle vänta tills i morgon. Det är sjukligt mkt folk inne nu och en spricka i armen är inget som prioriteras så vi skulle åka in på röntgen i morgon kl 08 istället så slipper vi sitta på akuten som säkert blivit i flera timmar. Jag fick pigga upp han med mongo kort som vi gjorde ! Lägger upp dem senare.
Nej, jag donar tvätt medans Mattias städar framsidan. Dags att lägga ungarna.
Kram