05 juni, 2008

3:a, upd

oOoj .. nu är man i farten på lägenheter!
Igår tittade jag på lgh den jag skrev om , men kanske inte riktigt vad jag var ute efter men iallafall.
Idag fick jag napp på en annan, sprang dit med Louise och kollade och visst fan var den fin!
La till där med så får vi se vad som händer, allt för att Bob ska få sitt egna rum och vi större plats. Ronnebygatan 6 var det med, väldigt centralt och det gillar jag, dock hade jag gärna bott i hus så man hade kunnat haft en stor trädgård men den dagen kommer kanske, ngn gång .. .. *drömmer mig bort*

Jag ligger inte på latsidan där inte.

Hängt med Louise för övrigt idag, saknat den fisen något grymt mycket och det var skönt att umgås med henne. Vi solade, bränt mig. Åkte lite båt med Martin. Tog en del pics på båten som jag ska lägga ut på face. Jävlar vad man börjat lägga ut bilder där.
Sen vart vi in till stan, kollade vi studenternas bal. Vilka klänningar det finns, dock gillade inte Bob det lika mycket.
Han fick ett bryt och var så trött så det var bara att gå hem med den lille killen som har ett humör som heter duga. Han skrek hela vägen hem, var riktigt arg på mig. Jag visste att det var sömnbrist, blir nästan likadan, haha! Jag svettades som fan så det bara rann om mig. Jag skulle bara ha hem han trots att han gjorde allt för att inte gå hem. Det var bara lekparken som gällde. Till slut blev jag ledsen för hans skull, han var trött och det var inte hans fel. Han gick o la sig väldigt sent i går ihopp om att jag skulle hinna hem om hans pappa och hämta han vilket blev sent. Men Johan höll han uppe och det resulterade i hur Bob blev idag och blir när han är trött efter en lång dag på dagis med.

Vi hade en kamp här ett tag sen la vi oss för att läsa en bok, och han somnade direkt som en stock och ligger nu väldigt skönt och svalt inne i rummet.

HUR FAN kan det ALLTID se UT som FAN i min lägenhet NÄR jag för HELVETE städar dagarna i enda!? Nu fick jag städa igen, ska bli så skönt att flytta när jag får tag i en större lägenhet då blir det mindre stökigt .. hatar verkligen detta! Så jävla pedant med. I morgon ska jag dammsuga det är en sak som är säker.

OH missade tiden hos Annelie med, SURT! Sov som en gud när hon ringde.
-Sover du!?
- Aaa ..
- Ny tid då?
- Aaa .. oh snälla förlåt
- Nästa torsdag? kl 12?
- Aa.. nääästa torsdag, kl 12
- Hejdå
- Aa, heejdå!

Fan vad illa Bella!

Igår efter allt styr med den där lägenheten på Vallgatan som blev ganska sent så gick jag till Nivå för att hälsa efter jag varit hemma och ätit osv. Då var kl 23 ngt, då fick jag rycket och gick upp, där satt gänget inkl Kalle som är hemma!!=) Oj vad vi kramades och pratade. Mkt glädjande!
Tog en pratstund med Linnea från Nivå med, vilken tjej. FAN vad hon kan prata! Vi pratade om hur jag förändrats som person och hur det blivit efter allt. Känns konstigt att känna "oj vad jag har förändrats" .. men det var givande. Vi är rätt snackiga på det sättet bägge två.

Jag hade velat kunna skriva mer saker i denna blogg men visa saker måste jag hålla för mig själv och andra vill jag inte ge nöjet åt. Kom bara och tänka på de.

Igår var ett enda rent nöje för övrigt, hahaha!

Ne nu film sen sängdax, LOVe Bell