26 oktober, 2010

Facebook status!

Min mammas facebook status nygligen:

"Tittar på reprisen av Lyxfällan, om man har en inkomst på 15000 och utgifter på 25000 - varför ser man då ut som en idiot när man förklarar att detta går inte ihop? Jag brukar inte generallisera men hon var faktiskt blond!"

Hahahahahahahahha !
Mamma, high five.

Bob 6 år!



6 år! Ja, nu är han 6 år, så här dags för sex år sen var han de absolut finaste jag sett och skapat. Jag grät lyckotårar i flera dagar. Kärleken var oövervinnlig och jag var världens mest stoltaste människa och har varit sen dess över min fina grabb.
Bob blev namnet, han vägde 3935g och var 51 cm lång och föddes 02:31 på Karlskrona BB. En stor fin blond pojke med dem finaste blåa ögon.
Än idag är han en stor pojke, lång och ståtlig och jag kan sitta och titta på mitt under länge och bara studera vad jag lyckats med.
Älskar dig min finaste.
Det är en speciell dag det är din dag.
Ikväll firas detta med familjen och vald rätt av min pojk och än fler paket som han också fick av skikande gamar i morse.
På söndag är de kalas för massor med skolkompisar och vänner.


Milla får dela heders bloggen till min son för hon fyller 11 månader och bara på en månad har så mycket skett. Men den äran får jag ta en annan dag.
SHIT hon är ett år om en månad, nääe får hitta en klocka som kan stanna upp tiden lite men visst är de underbart.

Men med tanke på barn, vad många av mina vänner som är gravida - superkul!


Ja en massa på gång som ni vet, mängder händer runt omkring.
Men de tar jag i morgondagens blogg där jag kommer avslöja EN av hemligheterna jag haft.

Uppehållet i bloggen har jag haft pga av att vi varit i Göteborg och myst med Edvin, Ludvig har hälsat på sin mamma och bror samt att vi ätit goda middagar med vänner och bara sällskapat därbland Nathalie och hennes Melony på lek och buslandet.
Men de var en del andra ärenden också som gick galant.


Ha en underbar tisdag för de kommer jag ha!!