29 juni, 2009

Mustang GT

Det var en anonym som önskat bilder på Mattias mustang, jag nämnde visst den någon gång i bloggen. Jag är ju inte så glad för sådana bilar eftersom dem inte är så familjenära, haha! Men jag fick la bara svälja och vara glad och självklart ska du få se den:




Själv säger jag, Mattias är lite vääääääl biltokig för att uttrycka mig milt, bara under tiden vi träffats har han införskaffat sig 2 bilar och då säger Mattias att det är väldigt lite, han byter ofta men nu står det stilla säger han, haha!

Nej, mys med "jag vet inte vad som håller hus i magen" men sparkas som en galning och håller igång och gärna på kvällarna ! Vi ska grilla och käka sallad för jag får knappt ner något i denna värmen!

Min vän Sara (kolla blogg) väntar bebis och gått över tiden ett par bra dagar nu, UT MED DIG för din mamma vill hungersträjka ut dig annars.

Ha en bra kväll !

Rysare !

Fick höra en sådan äcklig rysare av Mattias igår :
Han hade hört den från sin vän.

Det var en kille som ägde en boaorm, jättestor och fin. Den hade blivit dålig och slutat äta och ägare blev jätte orolig. Han avvaktade och läget blev bara värre. Han lägger den stora boaormen i sängen (eller om den tog sig upp själv) och ligger brevid boan. Under tiden ringer han sin vän som är väldigt orm kunnig.

Han berättar om sitsen och frågar hur han ska göra när kvinnan i luren säger.
- Okej, vart är ormen nu?
- Brevid mig här i sängen, raklång faktiskt !
- Du måste ut ur rummet försiktigt så kommer jag/vi !

Sagt och gjort, han gick ut och senare fick han veta.
Ormen hade deffat för att sikta in sig på ett stort byte, dvs hans ägare. Att han låg raklång brevid honom var för att mäta bytet om ormen skulle kunna äta upp honom, ormen var 2 m lång så det hade funkat, sen skulle ormen bara vänta på att slingra sig runt honom och krama ihjäl han.

AAAAAAAH!!
Jag fick ont i hela kroppen !!!
Usch !!


Idag blir det sola och göra ärrenden.
Love