06 januari, 2011

Ändrade flyttplaner.

... idag när jag rensade och packade ner "kallförrådet" i lägenheten så hittade jag Millas julkalender, köpte den mest på skoj men eftersom inte Milla får äta chocklad så blev det att jag la undan den men så idag tänkte jag, "hm är de verkligen chocklad i" och får för min glada överraskning se att det var det inte utan ....

24 stycken små Hello Kitty figurer som jag och Milla hade jätteroligt åt, en stund. Nu är det ju så att Melanie är lite av en dammsugare ALLT STOPPAS i munnen så nu ligger dem i säkert förvar tills den dagen hon slutar mussla in allt i det stora gapet.
Men visst är dem söta? Hello Schitty som Mattias säger, haha.


Ja, precis det här packandet. Riktigt drygt men lättare än förra gången.
Vad jag har flyttat i mina dar och jag är inte sen med att erkänna att dem första 3-4 gångerna var det kul med nytt men nu är det bara jobbigt, så mycket saker och som jag försöker göra mig av med grejer men det hjälper ju inte.

Tyvärr är det så att vädret ställer till våra flyttplaner, som de ser ut nu får vi flytta på de till nästa helg. Det för inte mig något men Mattias som börjar jobbet på måndag och Ludvig skolan känner mer panik, men dem har ju familj där uppe så de löser sig. Jag ska vara hemma här me Milla och styra med lägenheten och mysa med barnen så mycket jag kan.

Usch, ont i magen idag.
Bob och jag har myst massa framför TV. Älskar den killen så mycket, usch bryter ihop.
Sutar skriva nu innan jag skriver för mycket.
Ser knappt tagenterna av tårarna.
Sitter uppe ett tag till, tänker för mycket.
Godnatt!