17 maj, 2009

Dop och Examen helg !

Ojoj vilken återigen as häftig helg.
I fredags var ju då den viktigaste dagen för mig - att jag klarat min utbildning och gå ifrån den med godkända naglar. Kan säga att stå med en OS medaljör till teknolog som står och ska ge dig godkänt eller inte kan vara den värsta magkänslan jag haft på väldigt länge! Ojoj vad pirrigt det var, jag var såååå nervös !
Det var värre en det teroetiska provet på 80 frågor - jag tror det gick bra men ansåg att det praktiska var sjukt mycket värre om jag INTE klarade.
Hon stod och kollade nagel efter nagel, hummade lite pratade och - Du är godkänd, helt klart !
Gaaaaaah, tårarna bara kom och jag var såååå lycklig!
Fick blommor från Karina (Mattias syster som denna dagen stod som min nagelmodell, tack för det) fick även en STOR bukett blommor av Mattias och barnen och massa grattiskramar.
Solen sken och inget kunde gå fel, hem för att göra sig i ordning inför examen middagen med tjejerna som var SUPER och jag hade jätte roligt.
Åkte hem relativt tidigt eftersom det var en stor dag dagen därpå, dvs lördagen och mitt andra gudbarns dop Tex!
Tex skulle döpas och jag skulle stå framme med honom och den här dagen gick inte fel den heller.
Dopet var jätte fint, han var la inte sådär jätte lätt att hålla i, exakt 10kg i famnen kändes efter ett tag. Han fick lära gå skor från kavat - Ida blev super nöjd! Gjorde mig glad och lilla Meya mitt andra gudbarn fick givetvis också paket, en målartavla, såndär med magnet. Hon blev så glad!
Två superdagar helt enkelt men lördagen blev som bäst när min son kommer hem !! Äntligen, då kom det än mer tårar som jag saknat honom och vi har myst på rätt bra.
Just nu sitter vi hemma, bara han och jag och så ser det ut ett par dagar framöver. Jag är hemma med honom i Karlskrona för att åka tillbaka i slutet på veckan för att jobba.
Bob pussar på mig hela tiden och det blir lite film senare, bara han och jag - Underbart!

Innan idag hade vi lite kalas för mig, mina vänner har ju inte hunnit fira mig. Som vanligt är jag sen med att höra av mig och alla gör allt för att komma, men dem kommer olika tider och man får försöka pyssla ihop allt för att hinna träffa alla.

Nej, Bobtid är på schemat nu.

En jäääääävligt (rent utsagt) glad Isabell !!