12 november, 2009

Vansinnes dag !

Ovanligt att jag städat idag igen men idag med hjälp av Rudina, klockrent! Tack söta, hon förstår min depp i att alltid behöva gå runt och plocka efter 3 barn som sakta men säkert lär sig att jag KASTAR sakerna som inte är på sin plats .. (de gör jag inte men hotar) så de blir allt bättre.
Det är kalas i helgen och Mattias jobbar ju hela dagarna så han ska ju inte behöva komma hem till en mängder att göra.

Huset blev tokfint efter Rudinas hjälp och i morgon ska Mattias ta fönster för de behövs verkligen och han är typ mästare på de, de är kalas på söndag så de kan vara fint om man ser ut? =)

Jag har tvättat ett par maskiner, underhållt en mindre glad Bob som haft de riktigt tråkigt i väntan på sin lilla Melina som inte vart så lekglad idag ! =( så Bob har haft de så tråkigt min söte lille tok, tackar då fasen för att Ludvig kom in och blev den nya lekfarbron för dan så Bobs humör rycktes upp och än gladare blev han när Mattias kom hem och tjoade en del med honom.

Idag blev de våfflor och den som uppskattade de mest var Rudina, haha. Hon åt typ för 3 personer, tur de för jag hade för en hel armé ett tag.

Idag har jag haft mindre värkar, men dem som varit har gjort riktigt ont jag bestämde mig för att kolla med BB hur jag ska gå till väga nu eftersom man kan gå och öppna sig i en väldigt långsam process och då känner man mindre, väl i telefon med henne säger hon åt mig att det bara att invänta dem riktiga värkarna som för min del då kan som en blixt från klar himmel och då kan de bli brottom in självklart och hon kunde säga på telefon att jag säkerligen är öppen mellan 2-4 cm redan då jag gått så länge med "mensvärken" och är andraförderska.

VI får la se ? =)

Imorgon är de handla kalasmat och annat don för att sen åka och hämta Melina på fritids så Bob och hon kan leka av sig lite till och sen ska jag och Mattias käka lite och sen bio - Paranormal Activity !

Hoppas på sömn inatt !
Jag har ju en liten söt som kommer in och lägger sig men inatt är de ajabaja!

Godnatt !

v.39

v.39
Sitter och funderar lite på hur fort de gick iallafall, dessa 9 månader! Konstigt känsla att hon faktiskt är här vilken dag som helst och alla som väntar barn eller gjort vet ju hur nästan sjukligt nyfiken man blir på inviden inna i magen, man älskar livet redan trots att man inte möts. Kärleken är så total!
Det är kämpigt nu, med förvärkar och sömnbrist som tagit över mitt liv den senaste veckan. På måndag ska livmodertappen kontrolleras och ett tillväxt ultraljud ska göra och min barnmoska trodde starkt att jag kunde bli hinnsvept om jag var mogen för det.
Jag undrar hur jag med min trötthet ens ska klara av en krystvärk? Kan man vara så här trött och verkligen få en dag att fungera?
I morgon är det 10 dagar kvar till BF, kommer hon innan? Min barnmorska är säker men jag tvivlar på det även om jag hinnsveps.
Om jag fick bestäma blir måndag jättebra, då är Bob hos sin pappa och Mattias kalas är avklarat och saker och ting känns helt "rätt" då!
Vi väntar med spänning och det är med enorm trötthet jag ska mysa ner för att vila en stund i sängen nu.
Älskade lilla lillskatt, du får komma nu !