29 maj, 2011

Morsdag

Aah, vilken dag! Blivit riktigt uppvaktad här hemma. En super frukost med massa kärlek och blomster samt presenter.
Jag fick bl.a detta super coola halsband från Fairytale älskar det. Sitter lixsom ganska tight runt halsen och bara glittrar!

Bob samtal förgyllde hela dagen även om de var jag som ringde jag hade ju den roliga nyheten om att Bob har fått en kusin idag - Milton. Min supersyster fick sin andra son, så jag kunde inte invänta hans samtal utan ringde själv.

Jag är sååå dålig på att blogga, jag vet men de är så just nu. Massa blandade känslor och jag kan inte riktigt koncentrera mig på att blogga. Jag har fullt upp med Millas läkarbesök hit och dit samt försöka hålla jobbet i den mån de går, är så otroligt tacksam för allt stöd från jobbet - tack!
Milla ska imorgon till röntgen av hjärta, stackarn ligger nu med 40 graders feber. Min fina fina tjej.

Saknaden av Bob blir inte mindre. Ständiga ständiga saknaden sliter på själen, jag trodde man skulle vänja sig på något sätt men de för man inte - aldrig. Det blir bara jobbigare sen att saker runt omkring inte riktigt går som jag vill, ja då blir inte de hela enklare.
Jag älskar dig.

Vill av hela mitt hjärta gratulera finaste Mattias till din befodran, vi är alla så otroligt glada för dig, de gick fort och smärtfritt haha. Du är grym. Jag är mäkta stolt över dig.

Nu inväntas en riktigt fin köttbit med rödvinssås.
Tack och hej!

Veronica Maggio.
Med henne i öronen blir de lite lättare när de är som svårast.