05 september, 2009

Shoppade lite på stan ..

Igår kom grabbarna infarandes, jag hade mysat upp de med chips, godis och film - en sjuklig sådan. Kommer inte ihåg vad den hette just nu men ska ta reda på de. Vi satt upp till halv ett för att sen mysa ner oss i sängarna och jag sov som aldrig förr natten igenom - behövligt.

Idag drog vi ut efter present till Linda, ska till kalas hos henne i morgon. Vi hittade, kanske inte vad jag sökte men vi hittade henne en väldigt fin present efter väldigt mycket om och men och självklart på vägen hittade vi en del.
Nu är det käk på gång sen blev jag sugen på aslutt se Mio min mio och självklart avslutar vi kvällen med Ungern - Sverige !





En babyoverall från polarn och pyret samt en baby mössa, något varmare.



Dessa wall stickers hittade jag på Village, hade tänkt ha dem i vardagsrummet. Vi var också och kollade ut lamporna på Mio möbler som vi ska ha, blir riktigt fint.

v.30

v.30
Ja det fortsätter, jag växer men gör hon!? Den 21/9 ska vi på tillväxt ultraljud och då får vi veta om det är hon som är liten för att hon är de eller om inte får tillräckligt med näring.
Jag kan säga att det är en aktiv liten lillskatt jag har i magen, väldigt aktiv. Nu är längtan enorm, att man ska få en liten. Jag tänker hennes små fingrar, små fötter, ammandet och alla mysiga mamma dagar med henne. Hjärtat brusar upp i ren kärlekslängtan och jag vill ha henne i famnen redan nu. Igår stod jag i duschen och kollade ner på magen, smekte den med mina händer och fick ett otroligt smile.
Bob är inte sen med att flera gånger om dagen fråga när hon egentligen kommer ut, det tar sådan tid enligt honom.
Jag riktigt myser med alla inköp och "måsten" som endå måste göras för att man ska få en tillökning - otroligt. Nu är nästan alla inköp färdiga.


Lite bilder ..






Lite bilder från mobilerna, bla Bob när han klipper sig hos min frisör och när vi tar en fika på Haga, sen också på Angelica i hennes "Hello Kitty" jacka jag köpte till henne. Rudina och Bob försökte göra sig på kort också ;)