03 februari, 2010

Butik Breeze !!

BUTIK BREEZE, NYÖPPNING 26/2 !
VI BEFINNER OSS NU MERA I EN NYARE FRÄCHARE STÖRRE LOKAL INNE PÅ RIKSGALLERIAN (SAMMA INGÅNG SOM POLARN O PYRET SAMT VILLAGE)!
DU KOMMER GLATT KÄNNA IGEN BREEZE MED MÄRKEN SOM RIPCURL, KOOLA ANNA, SISTER POINTS, SUPERDRY, STRAYBOYS OCH MÅNGA MÅNGA FLER!

VI KOMMER ÄVEN HA NYA MÄRKEN SOM BLIVIT SUCCÉ I SVERIGE!

VÄLKOMNA !!

Bvc !


Bebisen har varit på besök hos favoriten Kerstin (barnmorskan på Trossö), Melanie och hon har en riktigt bra kontakt och utbyter många diskussioner!
Hon vägde 5060g och 57cm lång, min Melanie växer på kan jag säga - en fin stadig kurva såklart!
Det skulle inte vara så att besöket slutade utan att förvåna oss som vanligt, Kestin upptäcker hur Melanie vrider huvudet på ett sätt som inte är så vanligt i hennes ålder, vanligt vis ligger bebisar med huvudet åt ett håll eller vrider de försiktigt åt de ena ibland men Melanie hon vrider verkligen på ett hastigt sätt fram och tillbaka flera gånger, typiskt som vi nickar "nej".
Mamma och pappa blev så stolta över hennes framgångar.
Jag kan skyta lagom jag !! ;)
Idag har vi vart till våran Revisor sen El giganten för att inhandla en printer vi måste ha till jobbet samt mejlat ett x antal klädlevarentörer så vi har hunnit mängder och klockan är bara 12.
Bob är så duktig och hjälper oss med Melanie men hon har sovit mestadels hela förmiddagen.
Nu är vi hemma, inväntar fastighetsmäklarens samtal och Linda som ska möta upp mig i lokalen. Sen är resten av dagen oplanerad.
Jag som trodde de skulle bli en dryg dag med massa göra men nej, vi spurtade på så bra vaknade kl 08 i morse så nu är vi nästan färdiga - tack!
Nu lunch sen tvätta ur min hårinpackning som jag har kvar, haha.