20 april, 2011

Underbara dagar i Götlaborg

Stör ihjäl mig på blogspot, massa fel hela tiden.

Idag har jag och Bob hängt med Johanna och hennes lilla Oliver, Bob hade så roligt med honom i parken och blev givetvis dödsförälskad i den sjukt söta tjocka hunden. Han sprang om kring med Oliver i flera timmar och mös i solen, riktigt mysigt.

Tack Johanna för en toppen dag, tycker så mycket om dig och starkare tjej får man leta efter, you go girl!!

Efter då som sagt flera timmar i parken till glass, lek och sol var det dags för Milla att komma hem från dagis, som hon trivs där för övrigt vilken tjej det blir av henne - så lycklig men då satte vi oss hemma på innegården som kryllade med barn och Bob lekte fram till 19 ikväll, då var det dags för kvällsmat och sen en dusch. Han deckade runt 20 tiden, han har somnat som en stock varje kväll på 5 minuter HÖGST, han leker hela dagarna och vi är mestadels ute. Tack för det fina vädret.


Imorgon är Milla ledig, skärtorsdagen och vi ska väl om vädret tillåter imorgon också ha fikamys ute och leka sandlåda vilket Milla verkligen uppskattar, hon är jätte duktig med spaden och öser själv ner i spannet.


Vi har det verkligen så mysigt. På lördag påskafton kommer jag och Bob bojkotta allt vad påskmiddag heter, vi är bjudna på kalas och inte vilket som helst utan Tindras kalas. Bob är så svag för henne dem leker riktigt bra och inte till vilket kalas som helst heller utan vi ska på premiäröppning av LISEBERG! Bob vet inget än, säger inget heller då kommer jag ligga hemma i öroninflammation av allt tjat så han får veta först när vi ska dit, tror ni Bob kommer vara nöjd över påsklovet hos mamma?! Inte liiiiiiite.

Bjuder på lite bilder innan jag avslutar denna helt perfekta dag:


Så här har våra frukostar sett ut, vi äter under en timme och pratar i massor och myser.
Min fina Johanna, Bob gillar henne väldigt mycket också.


Oliver & Bob


Redo för Götlaborg


Hände med denna bilden? Bob sitter med sin vän Melvin.




Bob är inne och har sin vän John hemma och leker. Satt i flera timmar.


Min fina vän Joel snurrar sönder Bob i denna, haha. Bob hade riktigt mysigt, Här är vi på en enorm lekpark inne i Haga, området vi bor. Parken är helt inhängnad vilket gör att det är en enormt omtyckt och väldigt välbesökt lekpark, barnen springer helt fritt.


Bob och jag skrattade sjukt mycket åt denna bilden, jag tog den i farten om man säger, hahahahaha. Vi skrattade så vi låg på marken.



Tack Bob för ytterligare en helt perfekt dag.