25 januari, 2011

Julia Alvgard


Vill gratta min fd. klasskompis Julia Alvgard som är med och tävlar i Melodifestivalen 2012 ! Nu blir det ett absolut måste att titta.
Jag minns hur hon kunde sjunga i korridoren i skolan och överallt näst intill, grym sångröst.
Lycka till nu tjejen !!!

Inskolningsdag 5

Milla på väg till dagis.
INTE mammas dag idag. Klär på Milla fina kläder och klär henne efter vädret så klart, själv ska jag precis klä på mig ytterkläderna när jag hör Milla;
"-Ooooj",
då står ett glas med vatten på bordet som hon hällde bokstavligen över sig själv, jätte blöt vart hon.
Jag blev verkligen toksur på mig själv att jag inte tänkte på det där glaset. Jag lovar er, dribblade hela biblen bakifrån och då är det bara svordomar i huvudet samtidigt som jag log mot Milla och sa;
-"iiiiiiingen fara, iiiiiingen fara vi byter om men vi missar bussen men det gööör inget."
"-Isabell leeeeeee, leeeeeee för detta är bara ditt fel"

Dagen kunde inte börja mer fel.
Givetvis fick Mattias höra detta.
Nu sitter jag iallafall inne i personalrummet, lämnat Milla för att öva på att vara där inne utan mig. Det verkar gå bra idag!?

Igår som sagt höll jag på med gaderoben heeela kvällen och så kommer det bli ikväll också, röja och dona för helgen som kommer ska vara helt utan måsten. Jag orkar inte mer, orken är slut helt.
Men som tur är har Milla börjat sova hela nätter, vi har börjat med fullkornsvälling som mättar mer och slutat med musiken samt att hon leker av sig mycket på dagis. Vi har fått mer rutin, en stenhård och det är skönt.


En tanke till "A".
Kämpa, sluta inte kämpa.
Du finns i tankarna hela tiden.
Vi älskar dig så.


Vi kanske hörs ikväll..