28 augusti, 2009

Jippi !

Oh vad glad jag blev efter besöket på sjukhuset idag, jag har ökat liiite liiiite i värdet och det gör massor för lillskatt, jag är så jäkla glad.
Det räddade hela dagen. Bob var med mig idag till östra också då Rudina såklart, han är så duktig och vill hjälpa dem med nålarna och plåster, han fick fint sätta på ett efter att dem tagit ur mitt dropp.
Ringde Mattias så fort jag gått ut och han blev så glad han också av beskedet.

Jag vart till Mattias innan vi for till sjukhuset pga av ett ärrende, jag tror jag blev stoppad 2-3 ggr för att hans kollegor ville känna och ta på magen och prata med mig, så mysigt ! Vi hade till slut folksamling kring lillskatt, haha. Mattias stod lite undan och bara log.

Efter sjukhus och Mattias jobb och ett antal felkörningar så tog vi oss in till stan, vi tog "femmanhuset" och där hittade jag make up samt en leksak till Bob som var väldigt uppskattad. Det regnade verkligen, de öste det vräkte och vi stod mitt i det till slut, Bob sprang efter mig med en tidning ovanför huvudet tills vi kommit under min frisörs entrétak till räddning.

När vi väl kommer dit berättar Bob minsann för alla att han också vill klippa sig. Sagt och gjort, efter hon kört i toningen i mig körde hon saxen i håret på Bob och GISSA om han blev snygg!? Alla på salongen tyckte jag hade en väldigt söt pojk och att han var sjukligt lik mig. Herregud, kunde dagen gå snett? =)



Jaaa jag vet han är snygg OCH LIK sin pappa men mest mig .... idag iallafall !! ;)

Det är iallafall den absolut bästa och finaste pojken man kan ha på alla sätt! Han har varit så duktig idag och hur härlig som helst, det är dock inget ovanligt nu mera. Underbara härliga tokbarn. Min Bob!

Nu är vi hemma igen och nu blir det sängen för Bob och mys för oss vuxna samt lite planeringen för kräftskivan som blir något mindre men något bättre i morgon.



/ En väldigt glad Isabell

200

Igår:
MVC igår, lika underbart att höra den ljuva melodin av hästtrav från henns hjärta, det låg på 140 denna gången, 144 sist. Så det var perfekt. Hon mätte magen och jag är under kurvan vilket vi visste sen innan, jag har sf 25 nu, så hon är liten ! Jag ringde min läkare som ville ha informationen och han beslöt ett snarast tillväxt ultraljud.

Idag:
200 dagar av ren totalt jävla tönt lycka - 200 dagar gravid, helt galet vad lång tid det är men det har jag lyckats med galant tycker jag! Jag är supernöjd med graviditeten trots komplikationerna som stött till mig.
Jag är en jävel på att vara stark när jag egentligen är som svagast.
200 dagar av 280 dagar avklarade !

Annars är det injektions dags igen, vi hoppas innerligt på att det är den sista, att den där hb/blodvärde aparaten visar lite värdeökning och andra värden visar sig vara något bättre, lite hade gjort massor för mig och lillskatt.

Tack gode gud för Bob, han gör mig så stark! Han är min och lillskatts bästa medecin nu!

Senare:
Efter det ska jag ta frisören och dona med mitt hår, sist jag var där fick jag springa därifrån, Bob hade toppfeber i bilen och jag hann inte bli färdig, sprang därifrån med precis nyfärgat hår och ingen klippning hann göras och sen dess har jag inte haft tid.
Efter det ska vi till "femmanhuset"- gallerian för att shoppa lite på Make Up Store och annat, Rudina vill kolla runt och Bob får glatt följa med, han får ju besöka leksakshuset!

Vila nu med Bob !

Syns ikväll!