09 november, 2010

Ajabaja!

TOKunge, hon pratar ju hål i öronen på oss.

Jag skrattar med henne hela tiden, leta efter gladare fis! Hon formar hela munnen med orden och olika ljudnivåer och blandat med skratt, man blir så glad av att höra henne.

Ibland tittar på mig och brister ut i gapskratt och jag också.


Det nya är nu är att "baja" oss .. när hon gör något hon inte får och vi säger till henne så brukar Mattias ta upp pekfingret och "baja" så hon förstår, haha hon skrattar vidare och fortsätter me det hon nyss inte fick.

Då blev pappa häromdagen lite irriterad och sa till lite skarpare (knappt alls för han kan inte de haha) men då gör hon SAMMA SAK, tar upp pekfingret och skäller som bara den ... hahahahaha jag trodde jag skulle dö av skratt och Mattias vek sig.

Underbaring!!



Hon går och går, skriker och pratar. Man vet vart man har henne för hon är inte tyst en minut INTE en minut, haha!

Snart är hon ett år!



Tror ni Bob är stolt, ujuj. Han gick med öppen mun längs hela vägen till skolan. Pratglad och lycklig. Jag kan vara på vilket jävla dåligt humör som helst och dem får upp mig med bara några ord eller skratt.



Milla och Pappa tog sovmorgon idag - till 10.00 men jag var uppe med henne en stund innan och han innan mig. Sen somna hon vid pappas sida så gott och oj vad dem sov, dem ringde nyss och skulle duscha och komma ut. Jag måste göra en del ärrenden också.



Vilket skitväder, men .. vi trotsar och tar oss ut iallafall. Skönt.