03 december, 2009

1 vecka gammal !

Det gick fort.. redan 1 vecka! Dagarna blir enklare för var dag och vi kommer fint in i en rytm nu. Bob har nästan varit med från början (hämtade honom när hon var 2 dagar) och nu är han verkligen med på rollen som storebror, han hjälper mig med det mesta!
Idag ska vi ha torsdags mys då killarna åker åt olika håll i morgon och är det någon som blir tokglad över dessa mysiga familjekvällarna så är de Bob, han är med Mattias och Edvin för att inhandla taco och mys och glädjen skvätter ur honom.

Barnmorskan var här idag för att kolla Melanie och min återhämtning och om hur bröderna tagit nykomlingen mm. Fick bra råd och tips, hon vägde nu 3360 så mer än när hon kom ut så de var klart godkänt.
Hon äter mer och sover längre stunder, saknar henne enormt när hon sover men vilken tur då att man har Bob och bråka lite med - kan jag tro? Pojken min har bokstavligen blivit beroende av Wii och starwarsspelet, få honom till att äta har tom blivit svårt, måste ropa 20 ggr innan han kommer så idag fick han bara spela en liten stund, vi - Mattias och jag fick underhålla honom medd oss själva istället och de funkade väl?

Familjemys nästa <3

Dagens ros går till grannen som hjälpt oss med tvätt då våran tvättstuga är under renovering, färdig i morgon, ska bli så rolit att se färdigt! Tack Susanne <3
Nu ska dem på garage och göra om taket ovanför ytterdörren.


Seeya!

.. rutiner ?

Nu börjar man bli lite av en människa igen, rutinerna börja komma in och man lär känna Melanie.
Jag testade att amma igår men såret på höger bröst nöttes upp och det sved som bara den, smärtan kom tillbaka och hon fick inte ut så mycket från det då jag också haft mjölkstockningen i de bröstet men vänster funkade jättebra men de blir flaska lite till, ja mjölkstockningen den är över nu - äntligen!


Inatt var hon uppe 2 ggr för att äta och jag hoppas de håller sig så. Hon är inte skrikig och inte alls krävande men bestämd, hon vet hur hon vill ha de och säger till. Jag har tur(?) när de gäller bebisar? Får så lugna fina bebisar.


Ja, annars är de kanske premiär för en riktigt vagn tur idag? Vi har typ minus grader här och en annan har haft feber så vi ha hållt oss inne men det har varit riktigt mysigt det också, få lära känna varandra och bara vara.

Barnmorskan komma på besök idag, ska kolla vikt på henne och hur vi har det.
Bob är så duktig när det gäller sin lillasyster, hjälper till me det mesta och hämtar saker när jag behöver, söte.

Jul snart, så vi ska julstöka lite till - julklapparna är ju färdiga så vi har mest små saker kvar men det ska också göras, jag har riktigt julkänsla i kroppen, härligt.
Måste ju erkänna att jag shoppat mig lite kläder, men bara två tröjer och ett par tjockare leggins, har även köpt 2 nya amnings bh då mina andra var för små.


Neeej, mera mys med tv aka spelnörden Bob och Melanie!
Måste också lägga till att mitt gudbarn Meya i bloggen och Josefin som fyllt år, GRATTIS till er!

Hipphipphurra Meya på din 4 års dag! Älska!

Kanske hinner blogga mer ikväll, har så mycket bilder och annat att blogga om men nu som sagt är det mys och frukost för min del.