22 september, 2009

v.32

v.32
Jag tycker banimej att jag blir mindre nu helt plötsligt men insett att min mage beror helt på hur hon ligger. Blivit så svårt att ta kort. En annan har ju annars gått och blivit frälst i sötsaker men äter det inte så mycket iallafall, suget släpper bara efter en stund för att sen återkomma, men tänker inte sätta mig med en godispåse oftare än jag gör iallafall.
Jo men foglossning, sparkar, sömnlösa nätter och listan kan göras längre på saker som stör mig rejält men vad ska man göra åt saken!? Hon är snart här för att ge mig än fler sömnlösa nätter så det är lika bra att ta det nu.
Bristningar dock, en som börjat synas sen jag väntade Bob och fler kommer det väl men helst inte nya, det vill jag inte! Jag är så nyfiken på henne, vill att hon ska komma NU, men nej nu har nya saker dykt upp så hon kan ligga där lite till för att vi ska få iordning saker och ting. Jag har verkligen, verkligen riktigt verkligen blivit perfektionist in till märgen och det lider ALLA av, biter ihop men det är inte ofta de hjälper tyvärr.
Jag skyller ALLT på den här graviditeten, haha då kommer jag undan. Efter mötet med min läkare igår kom vi fram till en helt vanlig vaginal förlossning, underbart.
Fantastiskt om 8 veckor är hon här - förhoppningsvis.

Mamma saknar dig lillhjärtat !