15 april, 2011

Vart till Frisören i onsdags ...

.... och det slutade så här?.... ... efter mycket om och men, men efter 2 ggr med avfärgning så blev det till slut så här bra. Men är inte färdig, ska i med fler ljusa slingor så fort de lugnat sig lite. Riktigt skönt att ha slitstarkt och tjock hår när man är sugen på förändring, visst har de tagit på håret men som min frisör sa "det är bara ditt hår som pallar detta" - får ta de som att jag kan leka liiite till ! ;)

.. akut operation IGEN!

Återbesöket blev inget roligt återbesök med goda nyheter tvärtom, dags för ytterligare en ny operation.

Igår tidigt på morgonen infan jag mig på sjukhuset för att återigen sövas ner och opereras. Alla tankar innan dem söver ner en är hundra men jag litade helt på vården och visste att jag skulle vakna upp och må bra, bättre? När jag vaknade upp kändes det som jag sovit ut rejält, hade inte ont längre och mådde riktigt bra och det håller i sig än. Jag mår jättebra efter operationen, tack gode gud. Må de vara så här nu.

Idag är jag hemma, Milla på dagis och saker börjar kanske eventuellt falla på plats. Efter att pratat med dagis om Millas situation känns det mycket bättre, som doktorn misstänker har Milla någon form av förkyldningsastma och vi har fått nya mediciner. När Mila börjar bli smått förkyld så håller det i sig och blir långvarit, baciller letar så småningom till sig till andra platser i kroppen och skapar nya problem och detta går runt ... runt och runt.

Nu började vi med Bricanyl så fort hennes förkyldning började sist och idag är hon åter på dagis. Med tanke på att Milla komer behöva behandlas med Bricanyl tills hennes situation ändras kommer hon hosta, hon kommer vara små förkyld ibland hängig men så är det och vi gör allt vi kan men Milla kan inte förlora sitt sociala runt omkring och gå med mig här i lägenheten. Vi pratade som sagt med dagis som ger oss mycket stöd och dem förstår. Nu får vi se sen hur Milla klarar helgen och om hon håller sig som hon är nu så blir det dagis i nästa vecka annars har Mamma lovat att komma hit och hjälpa oss/mig. Hon sover bättre återigen.


Ja, så Milla går på dagis - check

Jag är bättre med magen - check

Lägenheten då? Vi letar ju efter ny lägenhet då detta är andra hand, ja det går sådär det är svårt då framtidsplanerna är en annan men ust nu måste vi ha tilfällig bostad .. Vi har två nya lägenheter på gång, en superfin mitt inne i Linné och en utanför men den är större så idag ska vi ta ett beslut.

Jobb, Mattias har ju sitt jobb och jag är sjukskriven en vecka till sen återgår jag till mitt .... kanske..? ;) Jag har ju varit hemma väldigt mycket med Milla, det har i sin tur lett till lite andra planer, berättar mer om det sen.


Nu är ni lite uppdaterade. Jag ska trots ADHDn i kroppen ta de lungt ... varit ett fruktansvärt början här i Gbg för mig/oss men nu känner jag att det går åt mitt håll igen.


Ha en skönt helg!!