23 september, 2008

Kritik

Kan jag tackla det vill jag lova. Fått massor och får givetvis det än idag, vardagligen. När man får kritik får man lyssna och kanske ta lärdom av det, försöka förstå varför personen i fråga gett dig det och göra något bra av det. Kritik behöver inte alltid vara något negativt utan också tvärtom!
Men när kritik plötsligt kommer från en och samma person och hela tiden så börja man fundera i stället vad den personen har ut av det!?
En person som bara ger kritik förstår inte innebörde med det och kanske i fråga gillar att kritisera, det följs med att man blir lite "översittare" och sådana tycker jag personligen inte OM!
Jag har en "bekant" som kritiserar allt, precis allt jag gör. Om jag så sitter står eller går kritiserar han!
Det har givetvis fått sina följder och har sina grunder det kan jag säga!
Det tråkiga är att den här översittaren är en vardalig svensson med de lilla grå som så lätt hade kunnat hjälpa med bra kritik också!
Om en person DET VILL SÄGA JAG försöker göra förändringar måste folk se försöken till förändringarna med, för tro du inte - sker det inte!

Nog om det!


Vad hände med turnén Isabell!?
Jobbet på Breeze prioterades högt och jag har valt mer eller mindre att inte vara med lika mycket!
Jag behöver en grund, efter 1 ½ sjukskrivning så ville jag inte vara med mer. Jag började bli depp och ledsen och allt som kom omkring mig sög jag åt mig och tänkte inte så mycket på vad det var och hur det skulle vara utan mer på "jag gör något". När jag fick det här på Breeze tvärvände jag direkt, detta är i Karlskrona och en grund för mig, en vardag som ska funka 5 dagar i veckan! Detta var bra, det var bra för mig och min son och min egna självkänsla! EN vardag och ett måste varje morgon jag går upp.
Inte rörigt utan fast.
Jag mår bra!
Jag kommer förlja med Imre dit jag lovat men mer än så blir det inte.


Min son sover gott efter en skön dusch! Jag ska snart som vanligt avsluta min vanliga svensson vardag med hans andetag i vila ..

/ Godnatt