12 januari, 2009

I sin ordning ..

Med sonen i sitt rum för att se på film med en ostmacka i handen hamnade jag här, men bara för en stund - min pasta kokar.
Bob hade en bra dag på dagis och till lunch hade dem ätit - bajs!? Gott!

Jag har varit förbi jobb Breeze idag (inget är detsamma utan Linda i butiken) och sen för att träffa min psykolog - fan så skönt. Men när vi väl satt där kom jag på mig själv att jag var så jävla förbannad på ren svenska. Jag märkte att jag svor och höjde rösten och klagade hit och dit och avslutade min mening - "Annelie, jag är så arg - jag känner hat för mycket" !
Men, som hon alltid är och kan kommer hon med en förklaring till det och jag instämmer.

- Det brukar bli så att efter man varit med om något otäckt som en bilolycka och fått PTSD som i ditt fall är det vanligt att först bli ledsen och nere och hamna i obalans för att senare ta sig igenom det, tänka på det och faktiskt inse att du satt i den där bilen som du länge inte riktigt förstått för att sen få ut känslorna och det gör du med att bli lite bitigare.

- Aaaaah jooo ja så är det nog.

Jag gick därifrån, ngt mer lättare men kanske då bitigare. 

Jag har fått massa gjort idag känns det som, skickat iväg viktiga brev och ringt en massa samtal, betalt räkningar osv. 
Ska söka bostadsbidrag på fredag!

I helgen är det kadettbalen som gäller - min fokus ligger på den! Som sagt så är min bal/afton klänning svart och har en snygg design, med svarta handskar och med en riktigt frisyruppsättningen kommer det nog bli väldigt fint.

Jahaa, då var måndagen nästan över min för min del. Ska lägga min son snart för att lämna han på dagis i morgon och då blir det inte jag som hämtar han. Vi sa tills på tisdag vilket är super tråkigt men på Måndag är allt som vanligt igen.
Jag själv lägger mig efter mitt kvällsnack med Mattias ;)

Tack för posten Martin!


Mattias - fan vad du är underbar, tack för all hjälp i helgen samt för det du gjorde idag! Big love till dig.





Dagen i ära !

Ida, vilken tjej! Precis klarat av sin mors begravning som verka varit hur fin som helst under tiden som hon är 2 barns mamma med stor villa, bil och vove - hon lever rena rama svensson livet med det lilla extra!
Idag är en otroligt stark människa som njuter rent av!
Hon har 2 otroligt fina barn som jag är gudmor till - Meya & Tex!

Följ henne, http://www.idameya.blogg.se 



Sen kan jag ta o gratulera Alex och Angelica för sin förlovning !  Grattis älskade vänner! Fan vilken lycka!