02 september, 2009

"Men mamma NÄR kommer hon"

Bobs eviga tjat men det gör mig bara glad. Han är väldigt exalterad över att han ska bli storebror snart.

Han ligger brevid mig nu och kollar barnpogram efter en bra dag på dagis, han tittar på magen pussar den som han ofta gör, sen tar han min hand och pussar den, men rätt som de är får jag en knuff av honom på magen och jag kollar på han irriterat -"MEN jag ska väcka henne och säga att jag saknar henne" så pussar han igen.
Han talar om för ALLA att mamma har en bebis i magen och att HAN ska bli storebror och hjälpa mamma med bebisen.
Bob är riktigt glad över detta, det värmer stort i mammahjärtat!
Han frågade häromdagen om han skulle få hjälpa till och om han får hålla henne, men inte bära det förstår han själv. Han har förklarat för mig att han ska sitta med henne på golvet och leka med bebis leksaker, för det kommer hon tycka är mysigt.

Han funderar riktigt mycket över den lilla vi har i magen och sen hur det kommer bli när hon kommer ur samt hur saker kommer bli.
Det gäller att prata med han ofta om detta och då blir de lite lättare.

Det är många pussar på magen och frågor samt kärlek från Bobs sida, ska bli så mäktigt detta, Bob kommer verkligen få vara med då jag knappt kommer ha han på dagis mina veckor som jag är mamma ledig.

Nej kanske ta tag i hans rum innan han ska lägga sig.

Mamma är riktigt stolt över sin lilla togBob!!

Vildag !

Ja de har inte blivit mycket gjort idag, när jag lämnat en riktigt god och glad Bob (efter ett kort bryt ang min data) så gick jag åter igen hem för att ta tag i just hemmet men icke, jag la mig på soffan och kände direkt hur utpumpad jag är, det blev inget städa bara vila och om en timme ska token hem så då gäller det att vara utvildad.
Ska se om jag kan ta tag i något senare men käk är det som gäller när jag hämtat Bob.

Det jag är rädd för nu är att lillskatt tagit allt järn så jag har själv inget kvar nu, de vore inte så roligt. Då blir det fler injektioner, men vi får se vad läkaren säger när jag träffar honom.

Hoppas på att bilder kommer ikväll, Rudina har dem på sin dator nämligen.
Seeeya!

Målade teckningar på datorn av Bob !






Rena rama konsten, han älskar att sitta vid "paint" på datorn och snurra runt på musplattan !
Bra övning och fantasin flödar.