20 februari, 2009

Meny Helgen!

Ja då var helgen kommen och jag kan inget annat än att bara mysa in mig med den.
Min bror kom på besök för helgen, bara det är ju super trevligt så jag har lagt upp massor med planer, då menar jag mängder.

I morgon förmiddag - tomvisning sedan skriskor ute i Telenors Arena efter det blir det en lunch hemma sen en liten stats promenad för att köpa hatthylla med skoställ och en klocka jag spanat in.
Sen ska jag och Mattias hälsa på Linda och Moses ute i deras hus i bastasjö. Det ser jag verkligen fram emot.
Efter det blir den en kväll avslutad med middag med Angelica och Theo samt Alex, och det ska också blir så himla trevligt om det går.
´
Söndag så blir det massor med packning för min första vecka plugg i Göteborg. Efter det ska vi till Rödebybacken hela dagen med varm chocklad och fika efter det ska vi lämna Bob till sin farmor!

Kolla - allt detta har jag styrt upp för att Bob ska få ut så mycket med mig och alla andra som möjligt denna helgen.
Jag kommer lägga ner massa energi på Bob och vara nära honom hela tiden. Jag ska även lägga han varje kväll tills han somnar. Det är extra mysigt.

Jag kommer nog inte skriva så mycket mer den här helgen.

Jo förresten, Breeze är fullt av överraskningar!

Det är varmt, riktigt varmt. Solen skiner och du hör lätt hur människor är i det blåahavet och badar, du hör hur vattnet rörs med dem. Det fläktar lite men inte så att det stör, det är behagligt.

Du känner hur solen gör dig glad och ler emot dig. Du bättrar på solbrännan. Du ligger med bikini eller badshorts och bara njuter av livet.

Du blir för en kort stund störd av en skugga som ser till att du tittar till. Aaaah, drinken, iskall och saftigt god med annanas. Du suger i dig och känner hur kyld den är, Det ligger vattendroppar utanpå glaset.

DU ställer ner drinken brevid solstolen som du ligger i och forsätter njuta av din solsemster!


JAG VILL ÅKA NU!!



Idag lovade Bob mig att vara snäll heeeeela dagen!


Jag städade minsann köket igår så gått jag orkade och kommer forsätta lägenhets städningen ikväll.


Nej, jobb senare och Bob till dagis för att senare möta upp min lillebror som kommer och Mattias med barn efter det!! ;)