17 september, 2009

Sweden sport academy!



Full fart !

Det var bara att kliva upp när Bob slått upp sina diamantblå ögon, ingen idé att ligga kvar. Det blev fart på morsan här hemma, haha. Jag tog ihop alla lakan och drog ner till tvättstugan i hopp om att den var tom, det var den men uppbokad så jag gjorde en ren chansning och tänkte "han ska säkert tvätta ikväll" så jag stoppade i två maskiner och hoppades verkligen inte att någon skulle knacka på min dörr smått irriterad, haha.
Upp igen till Bob som tittade på barnpogram, in med han i duschen efter lilla olyckan inatt sen på med kläder och ge han frukost.
Hans polisstation som jag byggde upp häromdagen rasade igår kväll så den fick jag sätta mig och bygga ihop igen efter att han blivit så ledsen, efter det små plock sen iväg till dagis, jag skyndade tillbaka till tvätten och ingen har varit där - vilken tur, nu är den färdig och upphängd.

Ikväll ska Bob till "sweden sport academy" och han ser riktigt fram emot de, vi har pratat massor om det. Han blev tokglad av att jag skulle följa med och riktigt log emot mig när jag berättade det för han efter dagis igår.

Igår kom även Tesse upp en runda för att umgås och som alltid har vi MASSOR att prata om. Jag är ju inte med i svängarna längre, haha. Så jävla skönt att ventilera saker och faktiskt många gånger få bekräftat att hur jag tänker är inte fel.
Vi hade de riktigt trevligt iallafall och hon smakade på ett par av pannkakorna jag också ställde mig och gjorde till han som verkligen skulle ha och åt bara en - Bob !!

Ikväll kommer nog Louise förbi sen kommer grabbarna grus i morgon kväll så det blir att plocka i ordning här hemma och styra och fråga mig inte hur jag alltid kan ha något att städa/plocka eller dona med för det vet jag inte själv, när man bor som vi -Bob och jag så lyckas man iallafall.

Tack också för alla kommentarer, Bob är den finaste och självklart sötaste människan i mina ögon, jag är grymt tacksam för detta barn. Jag gillar när jag får fina kommentarer om hur jag sköter han och visar min kärlek med ord och handling, de bekräftar det jag gör och det gör mig glad. Det har som sagt inte varit så lätt alla gånger men med den styrkan jag byggt upp kan inget gå fel, för jag tror på mig själv som mamma igen.

Många har också undrat om jag ska låsa bloggen, ja det är väl på tiden kanske. Det finns saker jag behöver råd om och vem som helst ska inte kunna läsa vissa saker jag skriver om men vi får se, kan hända att jag låser vissa bloggar men när de blir så säger jag till, jag får den peppingen jag behöver av er och mina vänner.

Pussokraaaam!