05 maj, 2009

Damp!

Jag tog dammsugaren, samtigit som jag hällde upp vatten i hinken, in med tvätten i tvättmaskinen för att senare damma av alla ytor som fanns. In med tvätt, ut med tvätt, dra över golven med kokande hett vatten för att få bort så mycket skit som möjligt, damma lite till för att senare hitta nya städ objekt - Isabell i fokus efter skolan igår.
OM jag var slut sen!? Jag fick väl ett damp ryck!

Jag satte mig efter städningen igår för att plugga som vanligt och det börja ta sig! Men jag har fan i mig panik fortfarande.
Hade för övrigt ett extrem fall, en riktigt nagelbitare - Varför får alltid jag dem!? Hon var bitare in till benmärgen så det var bara att ta tag i det och kolla vad jag kunde göra. Fick flera tips att jag till slut nästan gav upp men jag satte tippar så gott det gick och förklarade för henne att hållbarheten inte är länge utan upprepade besök. Men dem blev helt okej, hon blev nöjd och jag fick efter ett x antal timmar åka hem!

Min kund idag av idag avbokade sig så jag är nu hemma i huset, passar så klart på att blogga och ska också plugga. Diskmaskinen är igång samt tvättmaskinen. Man måste ju hålla sig i sysslor annars blir jag tokig.
Jag har lust till att shoppa idag men vet inte alls vad jag skulle shoppa?

Idag är det en såndär dag jag kan få för mig vad som helst - VAD som helst så något riktigt jävligt kommer jag komma på, då menar jag typ Liseberg, laserdome eller varför inte klippa gräsmattan!? Haha.

Jag får inte över bilderna från min gamla mobil som jag för tillfället har igen då min blivit stulen.
Men ta va man haver.

Idag är det desperata hemmafruar så min dag kommer i vilket fall som helst sluta underbart.
Ska ta liten stund med Bob på tfn med, det blir riktigt mysigt!