16 juli, 2010

- 16KG!

Vill börja bloggen så här fint med att TACKA ALLA FÖR ALL PEPP och fina kommentarer jag fått sen mitt inlägg, helt sinnessjukt vad ni är otroliga. Det här är grejen med att blogga, alla dessa fina kommentarer. Fick riktigt grymma på face också, från personer man aldrig trodde skulle yttra sig - grymt!
Nu övervinner jag allt. Någon frågade om jag var arg, nej jag är inte arg mest trött och less och de är viktigt att poängtera, jag kan inte bli arg på något som inte förvånar mig heller.
Som jag skrev, människor som har så lite att göra att dem verkligen har tid och energi att lägga ner på att försöka få någon ledsen med skitsnack eller tolka saker på sitt sätt och ser blint på de är människor som inte längre rör mig ryggen, jag har aldrig brytt mig mindre.

Från det ena till de andra, jag stod på jobbet som vanligt och där från ingenstans dyker mina gudbarn upp med sina föräldrar, de här med att överraska mig med sådana här grymma visitar har tydligen blivit populärt?! Jag fick en jättefin eftermiddag med dessa samt Milla och Edvin (Bob är hos sin pappa) i solen, vi badade och umgicks.
Dagen efter det vill säga igår la vi oss hela dagen på dragsö och fick en massa sol. Jag hade gjort pannkakor för hela bunten och hinkvis med solkrämer och vatten hade vi en riktigt fin dag. Vi avslutade kvällen med pizza.

Idag blir de massa ärrenden för min del, vädret tillåter de helt utan dåligt samvete och Milla kommer nog pigga på sig, hon är så lam när solen är på. Men inatt sov hon jättebra.
Jag har redan avklarat en 80 min powerwalk, duktiga jag! Blir en sådan i morgon med - ska in på nätet och beställa träningsbyxor ikväll.
Ja för nu är de så att jag ska lägga ner seriöst med tid på min träning nu, vi har diskuterat de här hemma hur mycket tid jag behöver och vad jag vill göra så nu är de bestämt jag ska träna en hel del på gym samt röra mig jag märker att jag mår så mycket bättre av det jag ska härmed avslöja att jag gått ner 16 kg sen Millas förlossning och jag har aldrig varit i bättre form. Men jag märker att kroppen måste bli fastare både här och där och jag har blivit grymt intresserad av fitness träning igen. Min skada är ett faktum och jag har börjat få ont i ryggen.
Tack för stödet här hemma! Love!

Nope, ärrenden och en Milla i vagnen så gör vi oss redo.