16 april, 2009

Sopbubblor i min värld !

Bob hade mega svårt för att få upp mig i morse, jag var riktigt dryg enligt honom. Men kl 6, njae jag var inte riktigt redo då. Men efter vääääldigt mycket om och men så hasade jag mig upp för att göra han frukost.
Idag skulle han minsann till dagis och jag var väl inte värre än att skicka dit honom. Så underhållande var jag. Men han har inte varit där på jätte länge så det var bara roligt.
Efter fikan med min vän "Rille/Bingo" på 1344 så beslöt jag mig för att gå och handla och redan då var jag riktigt sugen på att hämta hem Bob men han ska minsann få leka av sig lite.

Igår var ju med Josefine och Felicia samt Dion - jävlar vilken dag. Har inte hämtat mig ännu. Kan säga att fröken Felicia har minsann en vilja och det har herr Bob också, det var två starka viljor som inte matchade jätte bra kanske.

Men det gick och det fick gå. Vi beslöt oss för att gå lite på stan för att sen dra ner till Hoglandspark och fika samt blåsa sopbubblor och det kan varit de bästa på hela dagen.


Vädret var ju underbart och dagen var trots allt riktigt trevlig.

Nu ska jag fan i mig bege mig för att hämta Bob - saknar honom. Han kommer med all säkerhet inte vilja hem. Men jag får muta med glass. Jag ska göra naglar hela eftermiddagen nu, ett återbesök på Rudina och ett sätt nya naglar på en väns mamma. Jag är annars fullbokad i Göteborg på min praktik och det känns bra!



Glass och Bob var det !