26 september, 2008

Slit med hälsa!

Usch vilken lång dag det varit!
Hel dag på Breeze då massa kläder som kommit ska upp, fan så trist det kan bli efter 111 hood tröjan!! ;) MEN ACK så snyggt!

Hann inte ens äta så de fick bli en snabb lunch med söt Tesse på 1344, sen tillbaka efter det!

Min morgon började cp tidig idag, höll på att gå på mitten. Kroppen är inte van vid detta och det känns kan jag säga. Men jag klagar inte (eller hur) för jag trivs!
Jag gick upp med Bob och gjorde han frukost, han är så seg på morgonen med den. Man får tjata på han! Jag gjorde mig i ordning under tiden sen hämta hans farmor oss runt 08.40 tiden för jag skulle till min psykolog innan jobb.

Hos min psykolog var jag arg - förbannad och jävligt irriterad över saker som legat långt bak. Jag har tagit så mycket av hans skitsnack och mår skit av det egentligen, mitt kära x som inte kan släppa mitt namn och allra minst mig över huvudet taget, han snackar ju om mig ofta ännu!?
Jaja, men då får han göra det då, usch orka!

Efter det gick jag till jobb och började slita med hälsa, det var en del att göra idag! Folk har pengar och dem spenderas! Tackar vi för, haha! Jag hade en trevlig dag på jobbet!
Fick vara kvar efter stägning en stund då varor skulle upp nu ihelgen. Billabong - SVIN snygga saker. Det kostar men de märks med, så snyggt som det är!

Drog till Nivå direkt efter för att hämta hem nyckel och snackade med brudarna lite på de, sen bussen för att nu sitta hemma och mysa och se halft som halft på tv - film!

Nä, tackar för denna dagen och hoppas vi syns i morgon på Breeze! Seeeeeeya!!!