07 maj, 2009

VILL INTE !!!!




Orolig - ont i magen - ingen ork - ingen lust - vill inte - kan inte - ska inte - vill inte orkar inte kan inte kämpa - jag vill nog inget alls just nu - jag vill men inte ... - jag orkar inte !

meningslöst

Det har varit en kampt att inte kunna sitta och blogga. Men nu är jag här igen, bra va?! Självklart.

Fan så tråkigt väder det varit nu här i Göteborg en så där 3 dagar. Usch, man vill ju inte direkt gå ifrån täcket utan än mer kolla på filmer hela dagen!

Men, som ni vet är praktiken och allt annat vardaligt viktigare än så.

Igår gjorde jag riktigt fina naglar, jag blev super nöjd och min lärare hade ingen anmärkning på dem. Fan så bra !!



Idag åker min lilla Bob flyg till Sthlm - tro ni han är ngt exalterad? Ojoj när jag pratade med honom igår, han är riktigt glad och ser fram emot detta medans jag är svin orolig att planet typ ska .. ja ni vet hur man är, man föreställer sig alltid de värsta.



Ja, tro ni man besökt läkare med Edvin IGEN då? Den pojken är familjens oturs barn. Denna gången vaknade han upp av att fingret var fullt med vätska och tryckte på som bara den. Efter skolan åkte vi iväg med honom och dem kör in en spruta rakt i fingret och UNGEN SKRATTAR? Han har så hög smärttröskel så det är galet.

Han var jätte duktig och går nu åter med ett bandage runt fingret.

Han lovade mig på vägen ut att vi inte skulle behöva uppsöka läkare på minst en månad nu iallafall!! ;)



Fan jag hade inte så mkt att skriva - skrattar. Jag trodde jag skulle ha massor att skriva ner, men nej. Jag har inte så "spännande" liv runt min praktik och vardag just nu då allt är vardagligt. Ha, jo jag såg film igår -DET NI det händer ju bara för sällan. Vi hyrde:

Yes Man - Klockren, med Jim Carrey. Han är så sjukt rolig den killen. Filmen handlar om att han inte får säga nej mer enligt en pakt han gått med stenhårt. Ni kan ju bara tänka er vad han sagt ja till ?! Hahaha!

Se den, totalt värt det.

Ja så efter en dag nu i skolan med gjorda glitternaglar ska jag luta mig tillbaka och PLUGGA!!!