03 september, 2009

Städ och nätshopping !

Jajamen, jag städar fortfarande men nu vilar jag mig, då passade jag på att kika runt omkring på nätet och hittade dessa, herregud vad söta och fler fanns de - ser ut som uggs ! Jag beställde dessa tre. Det fanns tillbehörande mössa som jag också slog till på förrutom till dem svarta paren!
Nu är det skötbord och babybalja som saknas, en varmare overall och en tjockare hjälmössa! Sen tror jag vi har allt till lillskatt faktiskt.








Snart Bob sen lite mer städ om jag orkar.
Hoppas verkligen på bilder ikväll annars får ni vänta tills i morgon kväll eller lördag dag för då kommer Mattias med kabel!



Städdag - kommer inte undan.

Idag valde jag att börja rensa ut lite bland gaderober och så, jag har väldigt MYCKET kläder. Inget kastades direkt men det veks ihop på nytt och så omorganiserade jag lite! Ska införskaffa mig platsbackar och ha andra onödiga ting i tänkte jag för att sen sätta ovanför gaderoberna där jag har en enorm skillnad på gaderobern och tak så där ska jag bunkra upp platsbackar ! Bra tänkt Isabell !

Nej, så de blir bara städa i regnet och små pyssla för att sen hämta hem Bob och hans kompis.
Dagen bjuder inte på så mkt mer i detta väder och bilderna får jag ju aldrig upp då Rudina tar sådan tid på sig att slänga över dem! Har en del på min mobil och så med, men kablen är i gbg. Bra jobbat Isabell !

Foglossning, sammandragning, städ nästa !