22 mars, 2011

Bildmaraton

Ja nu kör vi maraton så ni har lite att gotta er till.
Nytt blogginlägg finns nedan.

Melanie målar för första gången med fingerfärg, blev så fint så men hon hade svårt med kladdiga fingrar, haha.
2 parfymer nyinhandlande. Behövde det bland sjukdomar och annat, älskar parfymer - har ett antal.

Köpte Melanie en ny jacka nu till vår och sommar, helt min rosa färg - P.o.p så klart.


Hon kan själv, Milla har börjat ta på sig skor själv sen om rätt sko på rätt fot är okej är en annan sak. Duktiga tjej, en annan sak som är galet roligt är att få på strumper och försöka sig på tröjor.
När Milla var som piggast gick vi ut, dock slutade de i hostattack men hon var glad iallafall.

Tar mammas shoppingpåsar, Milla var bestämd fick inte ta dem ifrån henne.

Testade på att göra en cheescake från "Halv åtta hos mig" - passionsfrukt ovan. Sååååå jääävla god rent ut sagt.
Ja där har ni de.
Gokväll.






Jag lever ...

.. men mitt internet dog.

Jag lånar ett annat trådlöst nät nu till mitt är fixat, oj vad jag saknat att blogga. Riktigt kliat i fingrarna och nu kommer jag göra ett par uppdateringar.

7 dagar utan blogg, det blir en del att berätta och kanske de som är roligt, man får mer att säga!?



Med oss, mig.
Melanie är fortfarande dålig, senast inatt hade hon 40 graders feber och den sitter i än. Idag kände jag verkligen "fyfan så trött jag är på detta" med gråten i halsen av oro för Melanie men efter ett snack med läkaren så hade jag ju som vanligt inget att oroa mig för.

Hon leker imellanåt, pratar och dricker mycket och allmäntillståndet är okej så då är det väl bara en släng av feber som små barn kan få, jag som tänk lämna henne till dagis.
Annars växer hon så de knakar, leker och busar när hon är pigg pratar som en tok och nya ord kommer hela tiden, utöver dem jag sagt är de nu:


"Kaka"
"Bada"
Säger, "hallå hallå" när hon svarar i min mobil
"Anka"
osv, lätta ord. Hon är riktigt duktig, som en papegoja - tar efter allt man säger.

Ludvig sa ngt jätte snuskigt häromdagen som stod på en skylt och Milla säger ordet perfekt uttalat efter honom, alla dog av skratt i bilen.
Bob kommer i morgon och ni förstår inte min lycka, är så glad att jag får fjärilar i magen. Allt känns så perfekt och helt när han är nära.

Jag är så lycklig nu, som jag brukar säga "total jävla töntlycka". Nu är det så att jag skulle med till Karlskrona i morgon och skall fortfarande om Milla är feberfri dvs annars stannar vi hemma och myser så får underbara-ställer-alltid-upp- Mattias hämta själv.
Jag, jag pinnar på som vanligt. Saker är absolut inte som vanligt, men det pinnar på. Jag har fått sjukt intresse för matlagning och bakning nu när man går hemma med Milla hela tiden så vill man ha lite att göra. Idag gjordes hemmagjorda hamburgare och igår en riktigt god köttfärs som stod och puttra 2h.

Jag kan om jag vill.


Vi har vårväder, som idag - riktigt varmt och skönt tro ni man klättrade på väggarna? Milla låg och halvsov på soffan och titta på "I drömmarnas trädgård".
Jag tycker så synd om Milla, usch.


När man går hemma så händer inte så mycket men mycket iallafall haha.
Kör bildmaraton i ett inlägg ovan.



Gokväll!