04 mars, 2009

Läppen idag ..

.. är mycket bättre. Tack och lov. I morse var den väl inte så rolig men det blev bättre mot dagen och nu är den nästan "fin" !





I förmiddags !



Plugget idag bestod av att lägga akryl på tippar, jag blir sådär halvnöjd hela tiden. Man har rätt höga krav på sig själv. Jag pluggade faktiskt lite i bussen på väg in idag. Det tar mig 35 min att åka hemifrån in till skolan.


I skrivande stund pluggar jag och gjort sen jag kom hem. Det är väl sådär, vi tog ett uppehåll för att se filmen "Jakten på lycka", Mattias hade inte sett den.


Pluggbordet !


Fan vad man känner sig osocial hela tiden, hinner knappt ringa Bob, kommer hem så sent hela tiden. Men jag får ju träffa han på fredag!!!


Vi var faktiskt förbi Frölunda torg för att fixa Daniel en Jetset klocka som han ville ha, köpte en till Ludvig med. Han ville ha en ny klocka och blev tokglad för denna. Grymma bägge två. Bytte faktiskt ut Bobs Zara jenas med, dem var för stora dem förra så visst fan får man saker gjorda - så mycket mer än så blir det inte. Bob ska nog vara glad för att han får vara med sina vänner hela dagarna och sen hem till tryggheten hos sin pappa som har tid att umgås för det har inte jag. Det är svårt det här, jag satsar högt för att bli bra och då gäller det 1000 järn i elden annars är det bara bortkastad tid.

Det gäller 4 veckor av plugg sen är det praktik men då har vi andra lösningar - tror jag?!


Fan nu börja jag bli trött, upp i morgon halv åtta !


Godnatt !
Snart min älskade Bob så ses vi och kan kramas!