14 april, 2010

Nej, jag har inte dött ..

.. och om jag hade är de mindre roligt att ni drar de som ett "skämt" för att jag inte bloggat ! =P haha!

Jag har styrt med min bio reklam nu, helt slut i hela kroppen. Tack gode gud för Tesses massage i måndags som räddade hela mitt fysiska mående. Jag har varit så stessad över denna reklamen som har en deadline och jag ville göra saker på mitt sätt så då tog de lite tid!
Tack Irina (foto), Donika (streetdansare), Louis (streetdansare) och Gabriella(makeup) - utan er hade aldrig detta gått!!

Vi är färdiga !!




Jag har inte kunnat koncentrerat mig på så mycket jobb i butiken denna vecka tack vare detta men idag är de min heldag och de känns så bra nu.
Nu har vi ett nytt projekt och det är att flytta vårat tillfälliga "lager" som är i andra delen av butiken (som inte är min) ner till källaren innan semestern nu. Det ska in en ny butik brevid mig, spännande!

Igår kom Bob, synd att det vart på min värsta dag så han fick inte träffa mig förrens sent igår kväll när jag kom hem då han hade vaknat upp och då kramdes vi och jag bad om förlåt att jag inte tagit emot honom sen gick han och la sig gott i sängen igen min sötgris. Saknade av Milla var inte mindre den heller, usch! Men saknaden från barnen mina kommer aldrig bli mindre någongång så de är alltid en smärta tills de att man lägger sig i graven?
Men nu är Bob hemma tills måndag, underbart.
Göteborg i helgen jag har lite inköp och don att fixa med - då blir det att bo hos bästa Nathalie! LOVE!

Idag jobb, sen familjemys och plugg!
Japp jag pluggar igen, duktiga jag.

Kraaam