09 maj, 2009

Min stjärna !


Efter flera och då menar jag flera timmars värkar med hjälp av igångsättning och senare akut kejsasnitt kom han ...
Min lille Bob, 041026 kl 02.31 - 3935g och 54,5 cm lång ! Jag var helt plötsligt mamma till en av världens finaste skapelser, ingen kommer någonsin kunna ta ifrån mig den uppgiften och äran att vara det.






Ingen kan någonsin förklara den känslan av att känna den doften från sitt barn, höra hans andetag innan man somnar för att sen vakna och följa med honom på nya äventyr här i livet, varje dag är en ny utmaning.


Det skulle visa sig att Bob blir väldigt lik sin far till utséende men väääääldigt lik sin mamma på sättet, envis som en åsna och energisk. Han har även mina ögon, men annars är allt sin far. Bob kommer troligtvis få min längd, jag är väldigt lång (1.78) ! Jag har en väldigt busig Bob och det kom tidigt i åldern ..





041223 - Börjar små le



050317 - Första tanden kom



050421 - Bob sitter själv



050823 - Bob tog sitt första steg



050829 - Bob säger Mamma



050909 - Bob säger Pappa



0705 - Runt den tiden slutade Bob med napp





Idag är Bob inte så liten längre, hela 21 kg tung och över metern lång så klart. Bob fyller 5 denna hösten och nästa höst är det förskolan som gäller. Nu är det bara att vara med på alla planer och funderingar han har. Fotboll har börjat bli ett intresse och leka för övrigt är bara så roligt. Bob älskar böcker och filmer. Bob är också riktigt social. Han gillar sina två bonusbrosor Edvin och Ludvig också, för dem kan man reta gallfeber på! Min stora älskade finaste pojk börja bli stor.


Bob lever med mig varannan vecka och dem är så underbara och jag är så stolt över hur vi fått en sådan fin pojke jag och Johan. Han är våran stolthet och vi kan idag bara le åt hur han beter sig och växer som människa.

OH VAD JAG ÄLSKAR DETTA BARN !!

FUCK YOU !!!

Fuck you med Lilly Allen diggar jag stenhårt just nu !!
Klockren låt !

Annars blir det inget med Ullared, en annan HAR SÅ MKT annat att göra så det blir väl till att sitta här och uggla - sista gången kan jag ordagrant tala om. Jag HATAR att sitta still och inte få göra saker. Jag är skapt att fara runt som en jävla dåre och hitta på saker, det är nu när man är ledig och det är fint väder som lusten är på topp. Men nej, i morgon är det middag och då går hela dagen innan åt till all planering.
Usch !
Men varför inte klippa gräsmattan med sax - har jag ngt att göra!

Blir te att plugga !