28 november, 2009

Första mötet med Bob !



Första mötet med Bob, lyckan var totalt. Vi mötte upp Johan och Bob i Ängelholm för att dem äntligen skulle få ses och se Bob så lyrisk sprudla av lycka gjorde mig tårögd. Han var stolt och det syntes, efter tusen frågor blev de dags för sängen där han satt och höll henne en stund - underbar mammalycka, mina fina barn !! Det går inte att ta in eller förklara men att vara tvåbarnsmamma är det mest otroliga.


Det var detsamma med Ludvig, han fick se henne efter skolan i fredags och även i honom sprudlade lyckan över ett litet syskon, tårarna var inte långt borta. Edvin är tyvärr inte med oss utan med sin mamma i sthlm på dop så han får se henne i morgon och jag vet att även där kommer inte tårarna hålla inne. Vi har längtar och saknat så länge och nu är hon äntligen här för att göra vardagen en aning stökigare men så underbar.


Imorgon kommer också faster Karina med barn, otroligt roligt och tack ALLA för ALLA grattis, jag vet ärligt inte hur många jag fått men de är en sjuklig siffra på kommentarer sen på facebook!

Tack tack alla söta!


Måste tacka grannen för presenten, en jättefin filt!


Mer mys, mer amning, mer kärlek som inte går att bli mätt på!
Äntligen har jag Bob, nu är allt totalt.

Melanie Lee

Min lilla "lillskatt" som hon länge kallats har fått sitt namn - Melanie Lee Sandberg! Toknöjd! Vi har de väldigt lungt och stilla, börja få igång amningen nu.
Ska snart möta upp Johan och Bob, Bob ska ju hit och få känna ac storebror rollen!!
Måste mysa vidare nu.

Grattias Angelica & Alex till er dotter!