12 juni, 2009

Bob lär sig simma !

Sitter med världens nakenfis brevid mig, han myser till svampbob och barnkanalen i full speed. Han kan dosan nu och vi har väl sådär 5 olika barnkanaler.
Det regnar ute, så städa passar bra en dag som denna, jag har redan bytt lakan och kastat igång tvättmaskinen samt rensat upp kläder och ska väl snart försöka packa ihop - Karlskrona färd idag !

Jag ska hem över helgen för att se om lägenheten och lämna Bob till sin pappa, det gör ont i en mammas hjärta! Men han ska ju med pappa till fotbollskola, spännande!

Ja vi var som sagt i Smögen igår, underbart ! Synd att vädret små svek, blev inte direkt att bada ute bland alla klippor och fina stränder utan simhuset precis runt hörent blev barnens lekplats för ett par timmar.
Jag lärde Bob ta några simtag och lära sig flyta, det gick bra. Han går här hemma och tar simtag med händerna! =)
Vet ni vad det roligaste är? Jag glömde ta kort på stugan, hur fan kunde jag det!? Men den ska total renoveras i höst så jag kan la ta då?

Fått bilder från min gudsons dop och har bilder från igår, men som ni vet är min tfn som den är så jag måste ha hjälp av Mattias tfn så jag donar med det ikväll.

David kommer också ner till oss idag, min lillebror, ska bli skönt att få ta hand om honom också. han ska vara kvar tills efter midsommar.
Nej stressen ikroppen för att hinna med de mesta idag innan jag lämnar Göteborg tar över, jag får helt enkelt skriva i helgen!

Pussokram