02 september, 2008

27 dresses !


Vilken film , herregud! Tänk den dagen man själv står där och ska möta sin framtida man med ett helt nytt ansikte och ära sitt liv för han resten av livet, shiiit kommer man vara ngt nervös lr!? Naje, bara lite?!
Jag vill ha det där typiska amerikanska bröllopet, allt ska vara planerat in i mina detalj och min far ska leda mig in i altaret. Stolarna ska vara klädda och tårtan ska vara lika högt som paristornet! Lätt!
Gästerna ska helst vara en bit över 500 och klänningen får gärna kosta en sådär 50 000 ringen jag bär ska jag gärna får gå runt med i Ica vagnen !
Ah shiiiiit ! Jag dagdrömmer på ja, och om dettsa ska hända kan jag börja med att skaffa en väldigt rik pojkvän !

Filmen 27 dresses får en liten flicka att drömma om den stora dagen, den lilla flickan som bor i mig som så gärna en dag vill ha det dära sagolika bröllopet, när man kommer in och alla reser sig för att titta på bruden - vilken dag, den dagen är dock riktigt lååååååååååångt borta!

Tänker jag och detaljerar mer i detta kommer jag aldrig komma från bloggen idag, för den dagen kommer vara den störta efter min sons födelse!

I morgon är det psykologen som gäller, kl 08 ska man upp och vandra, tror jag tar min morgon promenad dit, ja det blir strålande!
Då har jag gjort den och kanske kan man gå och träna efter om det är öppet så tidigt vilket det inte lär vara, så jag får gå hem igen och fixa lite.

Idag torkade jag golven och torkade ytor, men inga kläder blev vikta eller instoppade i gaderoben!

Jag har startat en grupp på facebook, "bloggare" gå med i den ni som har face, länka upp er bloggadress och på så sätt få fler läsare samt delta i andras bloggar!

Ne med det tackar jag för mig, jag ska drömma vidare om bröllop ... dukningar... inbjudningar...ringen...brudtärno....ljus...ta...l.. tal....z.zz... .maten ..Zzzz...zzzz o ... zzz oo något lånat ..något blått.... ZZZzzzzz

blogg bloggare bloggat


Oh vad han är snygg Chad Michael, aaah! Men vad fan, redan varit gift o skilt sig och nu förlovad, jag anser att han är lurig.

Jag har en knep, jag har lyckats att få en hel del nya kompisar, små men flitiga och ÄCKLIGA - bananflugor.
Jag har en vän som är riktigt pedant, låt mig presentera Johanna a.ka Mutsson! Hon hade ngn äcklig röra i köket fullt med bananflugor i, och ni som redan sitter nu med handen i vädret och vet exakt vad den röra var för ngt får 10p pedanttipsstäd av mig. Äppelcidervinäger plus diskmedel är tipset för att få dem små ÄCKLIGA saker att krypa ner och dricka sig fulla för att senare dö en tragisk onykterdöd!

Jag vill äta!

Många som ställer sig frågan till mig är hur jag hinner blogga så mycket!?
Fan jag är hemma dagarna i enda men snart börja jag arbetspröva och då blir det inte lika mkt blogg men dem blir lääääängre!
Blogg är helt min grej!

Ibland när jag läser min bloggar tänker jag -"hm, skriver jag så bra, är det jag som skriver?"

Jag har bloggat i flera år, men aldrig haft en offentligg blogg, men ni vet, Lunarstorm, där skrev jag dagbok, samt Nattstad, osv .. men där blir dem aldrig riktigt riktigt riktiga som en blogg!

Idag skriver jag mycket för att jag har mycket att skriva.

Gick in på sveriges största blogg, blondinbellas blogg, vilken tjej. Henne ska jag diskutera mer!
Ngnstans har jag spratar min dagbok om den dagen då Bob kom, ska se om jag hittar den så ska jag föra hit den!

Nä men vi syns väl om en kvart lr så ..

Jag har en idé !

o där slutar jag den meningen, för den är hemlig. Men jag är ivrig och helt till mig av min idé och hoppas kunna genomföra den. Jahaa, här har vi henne igen idé Bella kom fram och nu kommer jag gå rakt emot den, sen om ngt går emot mig trillar jag riktigt hårt och skiter i det, MEN - där har vi de, nu får jag allt lära mig på nytt att INTE skita i det om det nu inte blir som jag vill!
VI får se, framtiden får utvisa det!

Har kontaktat diverse människor för min idé och väntar nu ivrigt på svar!

Jävlar - min fot sover!

En sak till jag kommit fram till är att jag ska börja blogga med bilder, det ger mer!

In med disken, seeeya!

Dr Oz ord är lag !


Det var en blogg igår jag aldrig lär glömma, oj vad jag fått kommentarer men jag har valt dock att inte visa dem, en del är rätt peppande och en del är riktigt vidriga och jag tar dem med all respekt och förståelse.
Jag vill med dåligt samvete och en näve full med tårar lämna detta nu, jag är förändrad. Tack gode gud!

Jag kollar på Dr Oz hos Operah, jag är sjuk mer lr mindre. Ont i halsen och känner mig lite allmänt nere - en vanlig bieffekt efter att man fått blod!

Dr Oz pratar om cancer idag och bla hudcancer! Det var en kvinna som solat konstant i 23 år och va rädd för hudcancer och gick för att träffa läkare som hittade lite ställen som dem testade, hon var dock frisk, sen kom det en 40 årig kvinna lika beroende av att vara brun som den andra, hon fick hudcancer i ansiktet.

Solen skadar, för mkt av de goda är inte bra och det säger sig själv. Jag har solat en del solarium men nu efter detta programmet kommer jag göra det allt mer sällan, jag solade 4 ggr veckan när det var som mest men inte i längre perioder.
Man ska ha respekt för sig själv, så är det ! Finns fan brunpuder och massa solspray - kostar mer men inte mer än vad det kommer kosta dig om du solar i solarium eller solen för mycket!

Vi har ingen cancer i min släkt - ganska ovanligt!

Men jag har som säkert många av er där ute förlorat människor i cancer, nära som mer bekanta.

Nog om det, det är verkligheten men nu glädjer vi oss åt att försöka bekämpa det som går och stödjer olika cancerfonder.

-

Jag följer ett program som går på 2:an, "singelmammor" - tycker det är jätte bra och intressant, jag har själv varit där.

Om man ska ta och se över alla kläder som ligger här och där och sen ta golven här hemma!

I morgon ska jag så tidigt som 08 till min överläkare Johan - psykolog för att göra en kontroll, jag träffar han var fjärde vecka för att kolla hur det gått med mig och hur långt jag kommit och idag mår jag bra enligt mig själv, har lite till att reda men det har gått och går sakta men säkert och vet ni vad!? Jag tror på mig själv.